FANLUS Ružový List Ozdobné Obliečky na Vankúše obliečka na Vankúš Vankúše na Pohovke Polyester Pillowcover cuscini dekoratívne
FANLUS Ružový List Ozdobné Obliečky na Vankúše obliečka na Vankúš Vankúše na Pohovke Polyester Pillowcover cuscini dekoratívne
Sku: g70572
(0 Recenzie)
Novinka

€4.80

Popis:

Sledujte nás, aby si Fanúšikovia Exkluzívne Zľavy 1.VIP cenu a extra zľava pre nasledovníkov 2.Víťazné zadarmo produktov a veľké kupóny z obchodu klub 3.Vedel nových prírastkov, obchod, propagácia a iné výhody vopred

Veľkosť : 45cmx45cm/18"x18" Množstvo : 1 ks Plnka : NIE ( Náplň nie je include )

Materiál :Polyester

Vlastnosti :Super Mäkké Pohodlné Ľahké čistenie neviditeľný zips dizajn. vymeniteľný a umývateľný Pranie : prať v práčke. nie je jednoduché zmiznúť. nepoužívajte bielidlá. zavesiť na suché. S cieľom udržať farbu čerstvé,je lepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom umytí. Vezmite prosím na vedomie: 1.Vzor je len na prednej strane. 2.To je len vankúš ,nezahŕňajú plnenia. 3.Všetky vankúše sú vyrábané ručne, môže byť 1-2cm odchýlka existovať. 4.Actural farbu bude mierny rozdiel medzi obraz, pretože svetla jas.

Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím, dajte nám päť hviezdičkový spätnú väzbu. Akékoľvek otázky pls kontaktujte nás ihneď

Kupujúci Čítanie

1.Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2.Ak chcete kúpiť veľké množstvo, pls kontaktujte dodávateľov.

3.Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

4.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.

Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

5.Farby môžu mať rozdiel ako rôzne displej,prosím pochopiť.

6. Vítame vo svete kupujúcich.

Platby

1,akceptujeme Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Peňaženky/Bankovým Prevodom.Kontaktujte Nás, Ak Máte Akékoľvek Pochybnosti, Keď Budete Platiť.

Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás.

2,Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť completeed.

Package Shippment

1,Položky budú označené a balené aj predtým, než sme ich poslať ,ak chcete zabezpečiť, aby naši klienti dostali ju v dobrom stave.

2,Zvyčajne to bude potrebovať 24-hodinové na Golstroj.sk, aby sa auditu finančných prostriedkov po ste zaplatili, vašu objednávku môžeme len svoju objednávku po finančnom audite ukončené.

3,My len loď na potvrdenej objednávky.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4,Služby tranzitu čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

5,Ak ste nedostali vašu zásielku v predpokladanom čase doručenia,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať shippment a replyn vás čoskoro.

Spätná väzba

Zaručujeme vysoký štandard služieb zákazníkom, a usilovať sa o 100% spokojnosť !

Akýkoľvek problém,ihneď nás prosím kontaktujte.

Ďakujeme !

Štítky: cojin pamäťovej peny, abeceda vankúš, stolička mat, 3d yoga mat, stoličky, sedáky pre jedálenské stoličky, coussin na stoličky, hnedý gauč, zrastov vankúš, sídlo na kancelárske stoličky, káva vankúš.

  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • vzor: TLAČENÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: Áno
  • Číslo Modelu: 123456
  • Tvar: Námestie
  • Použitie: Auto
  • Vzor Typ: List
  • Štýl: Obyčajný
  • Technics: Tkané

Súvisiace produkty