6 otvorov projektil esenciálny olej suppository plesne pre ženy
6 otvorov projektil esenciálny olej suppository plesne pre ženy
Sku: g70701
(0 Recenzie)
Novinka

€31.46

Popis:

6 otvorov projektil esenciálny olej suppository plesne pre ženy

Tento Hliníkovej zliatiny suppository plesní vám umožní produkovať 6 - (1 ml,1,5 ml,2ml,2,5 ml,3ml)čapíky naraz. Táto forma bude vyrábať čapíky v univerzálny tvar pre rektálne použitie. Hliníkovej zliatiny forma je rýchle a jednoduché dať dohromady a nie sú potrebné nástroje. Závitových miest a krídlové matice bezpečné formy v presné zarovnanie.

Informácie O Firme

Changsha Yiguang Farmaceutické Stroje Co., S.r.o. je komplexný podnikový integrácie výroby a obchodu v farmaceutické výrobné odvetvia viac ako 10 rokov. Spoločnosť sa zaviazala k výskumu a vývoju produktov, pestovanie a rozvoj talentov a inovácie v službách, ktoré sú zverejnené na rovnakom odvetví. Spoločnosti farmaceutických zariadení a iných produktov sú nielen dodaných na domáci trh, ale tiež exportované do mnohých krajín,ako USA,Veľká Británia,Rusko,Gruzínsko,Maďarsko,Japonsko,Južná Kórea,Malajzia,Filipíny,Vietnam,Kambodža,Kirgizsko,Pakistan,Brazílii,atď.Zariadenia vyrobené spoločnosťou je vhodné hlavne pre potravinársky, farmaceutický, chemický a iný priemysel, malé zariadenie je vhodné pre laboratórny výskum, drog schválenia, atď., a získal mnoho ponúk v škole a laboratórne zariadenia obstarávania ponúkania cien. Spoločnosť má zákazník najprv ako koncepcia a technické hospodársku súťaž ako základné, a zákazníkom poskytuje nákladovo-efektívne farmaceutických zariadení. Hlavné výrobné zariadenia môžu byť rozdelené do niekoľkých sérií: 1.Tablet 2.Vstrekovanie zariadení 3.Baliace zariadenia 4.Čínska medicína série konkrétne zariadenie, obsahuje: tablet stlačte časti, pelety stroj, pulverizer, peletovanie stroj, obmedzenie stroj, plniaci stroj, mixér, poťahovacie stroje, topenia stroj, kapsule stroj a ďalšie desiatky zariadenia. V priebehu rokov, bola naša spoločnosť prikláňa k pojmu zákazník najprv, služba prioritu, odhodlanie slúžiť každému, zlepšiť zákazníkom konkurenčnú výhodu, ako je naša zodpovednosť, s cieľom poskytnúť zákazníkom kvalitné a konkurencieschopné ceny, vítame zákazníkov zavolajte nám alebo nás navštívte.

Naše Služby

1.Jeden rok záruka na celý stroj.Po roku môžeme poučí vás, ako sa zachovať zariadenia a náhradné diely sú opatrené najlepšiu cenu. 2.24 hodín technickej podpory. 3. Sme tiež môžu poskytovať školenia služby, ktoré pomáhajú opeators rukoväť stroja dobre. 4. Konkurencieschopnú cenu napriek tomu vysoko kvalitných modelov,rýchle dodanie,môžu zákazníci získať zľavu, ak objednávky dávkach. 5. Prijímame non-standard prispôsobené produkty.

FAQ

1. Čo vaše Farmaceutické stroj kvalite? Náš závod má viac ako 10 rokov skúseností v oblasti mechanického spracovania,vyvážajú do mnohých krajín a oblastí; už dostal zákazníka dobrú povesť. 2. Čo vaše Farmaceutické stroj cenu? Kedykoľvek budeme robiť kvality ako továreň život, bez ohľadu cena je dobrá, alebo nie pre nás. Kvalita je na prvom mieste, na najvyššej kvality základ, Určite sa vám bude získať primerané a spokojných cenu! 3. Ako môžete zabezpečiť stroj je kvalitný, keď sme dať príkaz? Pred doručením vás budeme vám posielať stroja obrázky a videá, alebo sa môžete prísť k nám do riadenia kvality, kontrola sami, alebo tretia strana inšpekčnej organizácie kontaktovať vašej strane. 4.Čo vaše inštalačné služby a servis pre obrábacie? 1.Záruka jeden rok, budeme dodávať náhradné diely alebo poslať inžinierov na vašej strane, ak potrebujete, dáme vám služieb kedykoľvek, 24 hodín, 7days. 2.Už sme pripraviť technický manuál a prevádzky video ukázať našim zákazníkom, potom to bude ľahké nainštalovať a používať stroj. 3.Je zadarmo, aby vlak váš pracovník v našej továrni, alebo vo vašej strane alebo video.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Štítky: sviečka formy žena, sviečka formy ženy, lekár plesní, zubné plesní, guľka prak, buddha olej, sviečka žena, tortu lekára, análny suppository, guľka ocele.

  • Dĺžka: 130mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Šírka: 20mm
  • Suppository Objem: 1 ml,1,5 ml,2ml,2,5 ml,2,5 ml,3ml
  • Vhodné Odvetvie: Na Lekárskych,Farmaceutických Priemysel
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny
  • Výška: 30 mm
  • Názov produktu: 6 otvorov projektil esenciálny olej suppository plesne pre ženy
  • Hmotnosť: 0.23kg
  • Predmet: Lekárske Vedy
  • Číslo Modelu: YH-Projectile6
  • Dutine Množstvo: 6