10PCS 45mm, Rotačné Frézy Patchwork Remesiel Valca Čepele Pre Tkaniny, Textílie, Kože, Papiera Zastrihávač DIY Domáce Šitie Nástroje
10PCS 45mm, Rotačné Frézy Patchwork Remesiel Valca Čepele Pre Tkaniny, Textílie, Kože, Papiera Zastrihávač DIY Domáce Šitie Nástroje
Sku: g70971
(3 Recenzie)
Novinka

€7.23 €9.76

Popis:

Popis:

1.SK-7 dovezených čepele, po 7 špeciálne spracovanie vyrobené, v porovnaní s priemernou dĺžkou domácich rezanie palube šesť krát dlhšie.

2.Ideálne vlna typ rezanie papiera, látka, koža, plast, tkaniny, atď.Pre rezanie v domácnosti, kancelárie, školy, obchodu, najmä používanie technológie.

3.Pretože čepeľ je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, zachová si ostré hrany,Opakované rezanie nie je dotknutá, takže žiadne stopy po rezaní 45mm, rotačná čepeľ s hĺbkou až šesť vrstiev tkaniny v čase.

Použite Tipy:

1. Ostrým nožom, buďte opatrní, nie mimo dosahu malých detí;

2. Ak dlhodobo nie je v prevádzke , prosím napíšte niektoré z ropy, frézy, hlavu ,

predĺžená životnosť.

3. Kolo nôž pre spotrebný materiál, vzhľadom na osobné použitie, návyky a rôznych

Veľkosť:

Priemer: cca 45mm/1.77 v

Okraj štýl:

1:priamka Háčkovanie Okraj Otočný Rezací nôž

2:Vlna Rotačné Rezací Nôž

3:Háčkovanie Okraj Otočný Rezací Nôž

4:Bodkovaná čiara sa otáča kotúča

Súbor 1:10pcs (7 rovno čepeľ +1 rotačná čepeľ +1 vlnu čepeľ +1 bodkované blade)

Set 2:10pcs vlnité ostrie

Set 3:10pcs prerušované čepeľ

Package Zahrnuté:

10 * 45mm, Rotačné Rezačky Náhradné Čepele

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: skiver, fréza rukavice, malé rotačné frézy čepele, kai rotačné frézy, kožené wuta, 16 mm) pätica, textílie patchwork, handričkou fréza elektrická, diy popruh fréza, kotúč na rezanie čierna.

  • Číslo Modelu: DIY Domáce Šitie Nástroje