DOREMiDi Bezdrôtové Bluetooth USB MIDI Kábel USB MIDI Prevodník MIDI Adaptér Bluetooth 5-pin MIDI Adaptér Hudba Editor
DOREMiDi Bezdrôtové Bluetooth USB MIDI Kábel USB MIDI Prevodník MIDI Adaptér Bluetooth 5-pin MIDI Adaptér Hudba Editor
Sku: g71212
(1 Recenzie)
Novinka

€25.49

Popis:

HUASHI Bezdrôtový MIDI Adaptér (ďalej len produkt), s MIDI USB kábel funkcie, môžete previesť MIDI rozhranie elektronický hudobný nástroj do USB rozhranie; má tiež MIDI na funkciu Bluetooth, môžete pripojiť tento produkt s mobilného telefónu alebo tabletu, tento výrobok je Kompatibilný s APP softvér sa bežne používa na trhu.

Poznámka:Podpora MIDI SysEX príkazy, a všetky štandardné MIDI správy a príkazy! Nie je potrebné inštalovať ovládač, plug and play: zapojte USB kábel do počítača, USB indikátor sa rozsvieti, čo indikuje, že spojenie je úspešný, Nie je potrebné inštalovať ovládač, plug and play: zapojte USB kábel do počítača, USB indikátor sa rozsvieti, čo indikuje, že spojenie je úspešné MIDI na USB funkcia podporný systém: Windows XP, Windows Vista, Win7 a Win8, Win8.1, Win10, Apple Mac systém, systém IOS, Android systém (Poznámka: IOS, Android systém je potrebné použiť OTG riadok) Tohto produktu, môžete používať funkciu rozhrania Bluetooth, zatiaľ čo pomocou USB funkcia. Ak potrebujete len pomocou funkcie Bluetooth sám, stačí použiť 5V napájanie nabíjačky alebo mobilné energetické napájanie výrobku. Vlastnosti: Bezdrôtová MIDI Adaptér, prináša pohodlie pre nástroje s tradičnými MIDI in a out porty. Zbaviť MIDI a USB, Bezdrôtová MIDI Adaptér umožňuje jednoduché použitie veľa hudby aplikácií bezdrôtovo. Nie je potrebné znova pripojiť pri každom. Hrať horúce hudobné hry na digitálny klavír a syntetizátor len spojený s vašou pre iPhone a iPad s Bluetooth. Hudobné aplikácie ponúkajú veľa spôsobov, ako zvýšiť hudobný výkon. Zoznam balíkov: 1 * Bezdrôtová MIDI Adaptér

Štítky: brošňa hudba, dac, usb, sweatproof, doremidi midi kábel, midi bezdrôtové, klávesnice midi, intel mini pc, midi kábel mini, g230, bluetooth dongl.

  • Názov Značky: huashi
  • Konektor Na: USB
  • Pohlavie: Muž-Muž
  • Druh: MIDI USB kábel
  • Konektor B: USB
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: MTBU-20

Súvisiace produkty