Údaje Žaba Android Bezdrôtový Gamepad Pre Android Telefón/PC Ovládač 2.4 G Joypad Herný ovládač Pre Xiao Smart Phone
Údaje Žaba Android Bezdrôtový Gamepad Pre Android Telefón/PC Ovládač 2.4 G Joypad Herný ovládač Pre Xiao Smart Phone
Sku: g71409
(5 Recenzie)
Novinka

€9.56 €14.27

Popis:

4k HD Výstup, Podporuje Pre PS1

Otvorte Linux zdrojový kód systému, zabudovaný 3000 + / 10000 + hry. Podpora PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/VOP/MD hra formáty.Podporuje hráči prispôsobiť obľúbené hry, a môžete hrať a stiahnuť hry podľa seba.

Káblové USB Vibrácií Gamepad Pre PC

Tento algoritmus navrhli sme vibrácií motora, keď hráte závodná hra, brzdové drift činnosť je viac vzrušujúce! Ponorte sa do hry šťastný a nemôže vymaniť sa sami! Radi hry, aby ste zabudnúť na svoje starosti!

2.4 GHz Wireless Controller

Tento herný ovládač nemá funkciu Bluetooth, pomocou zrelé 2.4 G bezdrôtový prenos technológie! Superior automatické spojenie a návod na pripojenie. S ľudským telom krivky dizajn, nebudete sa cítiť unavený, aj keď ste závislý na hru po dlhú dobu!

POZNÁMKA:BEZ Vibrácií Funkcia!!

Kompatibilný s PC, Android Mobilný Telefón(musí podporovať OTG funkcie), Android Pad.

Nie je kompatibilné s Iphone a Macbook!!!

Tento ovládač je potrebné nainštalovať 3rd party aplikácie pomôcť hry práca,nepracujú pre oficiálny hra.

TV Box & Smart TV Môžu byť Použité

Podporuje Android 4.0 a hore.Žiadne vibrácie, zrelé 2.4 G bezdrôtový prenos technológií, diaľkové ovládanie, 8m č latenciu, žiadne žiarenie, a zmysel ľudského dizajn. Ultra silné, automatické spojenie a návod na pripojenie.

Napájanie Ukladanie

Nízka spotreba infračervené spojenie!Tento regulátor vyžaduje dve AAA batérie. Kvôli bezpečnosti počas prepravy, náš balík nie je poslať batérií. Zákazníci potrebujú, aby si ich kúpiť v ich miestnych obchodoch.

Dva Modely OTG

Typ-c a Miceo Usb OTG!Nie vždy je to model, ktorý sa hodí k vášmu telefónu! Prosím, uistite sa, že váš telefón má OTG funkciu. Ak nie, gamepad, nebudú kompatibilné s vašim telefónom.

Detail Produktu

Ergonomický dizajn tohto gamepad, ľahká konštrukcia umožňuje hrať hru po dlhú dobu bez ťažkopádny a ospalý pocit! Cítite veľmi pohodlne počas celého procesu!

Package Zoznam:

1 X Gamepad 1 X USB Prijímač 1 X OTG Konvertor 1 X Stojan 2 X Analógový Rukoväte Thumbstick Kryt (Dar)

Zákazník je Reálne Skúsenosti

Pozemok je dobre zabalené. Balenie nie je poškodený. Kvalita je dobrá, nie je cítiť.Ovládač má nakonfigurovaný, zatiaľ čo na android, funguje to dobre!Vďaka predávajúcemu výrobok! Odporúčam produkt a obchode!

FAQ

Otázka:Má gamepad má vibračnú funkciu?

A:ŽIADNE Vibrácie Funkcie!!

Otázka:Môže sa tento gamepad podpora iPhone?

Odpoveď:Nie priateľ! To je možno vhodný pre PC/Android smartphone/Smart TV!!

Otázka:Má gamepad majú funkciu Bluetooth?

ODPOVEĎ:NIE!Tento herný ovládač podporuje 2.4 G spojenie. Ak chcete hrať hry pre váš telefón, uistite sa, že váš telefón podporuje OTG!

Otázka:Kde môžem nájsť mobilnej hre, ktorá podporuje gamepad?

A:Môj drahý priateľ, regulátor je určite práca. Prosím štúdia užívateľ menul po prvé, ktoré sa uistite, že máte downloan nástroj, ako Chobotnica a Xpadder, ktoré mapu periférií dotykový displej. No root alebo aktivátor je potrebná!

Otázka:Prečo pop-up displej nerozpozná zariadenie pri gamepad je zapojený do počítača?

Odpoveď:Ahoj priateľ,si myslíme, že by mohli byť kontrolór vodič bol delected alebo chýbať v počítači systerm, prosím, navštívte naše webové stránky na downloan a nainštalovať,a potom regulátor bude uznaná.

Dobrá Kvalita a Dobré Služby

Vážení zákazníci, pretože súčasné poradie je na vrchole, aby všetky logistické sklady sú takmer plné, a dopravné starnutia čas bude pomalšie ako sľúbil čas! Fenomén zákazníka parcely strata bude veľmi vážne, ovplyvňujúce čas normálnej dodávky! ÚDAJE ŽABA môže vrátiť na svoju stranu čo najskôr na svojho milovaného produkty. Urobili sme komplexné informácie o preprave starnutia a preprava bezpečnosť rôzne logistické kanály. Spolu s našimi skúsenosťami v posledných niekoľkých rokoch, si myslíme, že Golstroj.sk Stáť Doprava je najvhodnejší! Svedomie odporúča!

Bezdrôtové Bluetooth Gamepad

To môže podpory pre PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/PC!To má tú výhodu, že sú schopné prevziať podporu zvládnuť hru priamo, a to môže byť pripojený priamo k telefónu bez ROOT. Kroky sú jednoduché, nie je potrebné inštalovať ovládače a nastaviť tlačidlo mapovanie.Dont podporu IOS13.4 alebo novší.

Bezdrôtový Herný ovládač Pre PS4/PC/Telefón Android

Bezdrôtový ovládač z PS4 je naozaj ergonomické a prijíma pre PS5 dizajn! Bezdrôtový herný ovládač je všeobecne kompatibilná s PS4/PC(Win7/8/10)/telefón Android. Môžete sa tešiť väčšina hier vo viacerých platformách, s gamepad.

Štítky: ovládanie hry, úradný xiao, mi xiomi, 3 xaomi, android gamecube gamepad, ovládač, de ovládač, radosť con nintendo prepínač, sy pubg, dátum žaba.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Rozhrania: USB
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: Gamepads
  • Tipy: Neobsahuje batérie
  • Vibrácie: No
  • Feature1: Bezdrôtový Ovládač
  • Nie Je Kompatibilný: Nie Kompatibilný s Iphone
  • Kompatibilné: Pre PC/Telefón Android
  • Číslo Modelu: ZSL08JYYS30
  • Názov Značky: ÚDAJE ŽABA
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Materiál: ABS
  • Package: Áno
  • Feature2: Bezdrôtový Herný Ovládač Gamepad

Súvisiace produkty