T1206W 20pcs Vopred spájkované micro litz káblové vedie Jasné Biele SMD Led 1206 NOVÉ
T1206W 20pcs Vopred spájkované micro litz káblové vedie Jasné Biele SMD Led 1206 NOVÉ
Sku: g71612
(0 Recenzie)
Novinka

€11.71 €12.32

Popis:

T1206W 20pcs Vopred spájkované micro litz káblové vedie Jasné Biele SMD Led 1206 NOVÉ

Vlastnosti: Úplne nové. Ideálny pre malé modely a naozaj tesné miesta! Spájkovanie SMDs je veľmi ťažké, ale tieto pre-wired jednotky vykonať všetky práce z nej pre modelárov. Tento druh spájkovanie je veľmi rozsiahle a náročné vykonávať, ale je ponúka maximálnu flexibilitu pri použití LED je zaistiť miesto-úsporné použitie. Pre optimálnu izoláciu s minimálnym vonkajším priemerom a zároveň "voda-ako" mäkkosť, priesvitné sivá plietol micro litz drôtu, len 0.28 mm v priemere sa používa. Izolácia je vyrobená z vysoko tepelne odolný materiál s vysokou Teflon®-frakcia. To je dôvod, prečo počas spájkovania tam je takmer žiadne pozdĺžne zmršťovanie. Drôt dĺžka je o 200 mm. Pre ľahko rozpoznateľné pripojenie, Katóda je o 10 mm kratšia ako Anóda. Špecifikácie : Značka: Everest. Veľkosť: je To SMD Led 1206(3.20x1.60 mm), vodič je asi 20 cm(L). Dopredu napätie:2.8 V~3.4 V, AC alebo DC Kompatibilné. Prúd v priepustnom (typ/max): 15mA/20mA. Pozorovací uhol:120°. Emitting farby: Žiarivo Biele.

Package zahrnuté : 20 Pre-spájkovanie s micro litz káblové vedie Jasné Biele SMD Led 1206. 20 odpory (nie je vopred spájkované) pre 9~18V prevádzky.

Prijímame len platbu cez Alipay. Platba musí byť vykonaná najneskôr do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil.

Položka(y), bude odoslaný Letecky z Hong Kong a Čína. Položka(y) bude odoslaný do 2 pracovných dní po platby prijaté. Ak si kúpite 2 alebo viac položiek, môžeme ponúknuť 40% zľava na celkové prepravné náklady pri Kombinovanej Prepravy, s výnimkou doprava zdarma položky. Približný Čas Doručenia

Dodacia Lehota

Krajín

15 ~ 20 dní

Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Kanada, Austrália a Nový Zéland

15 ~ 25 dní

Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Holandsko, Belgicko, Rakúsko a Švajčiarsko

20 ~ 28 dní

Zvyšok sveta *Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné*

Návrat Politiky, Ak dostanete chybný item(s), láskavo nás o tom informovať do 7 dní. Budeme vás návrate návod na ich výmenu. Položka(y) musí byť vrátený s plne zabalený materiál bez používa. Volebný prepravné náklady, ktoré bude vaše náklady. Akonáhle obdržíme vašu návrate jednotky, budeme skúmať jednotku, a to do 7 dní. My vám potom zašleme úplne nová jednotka na naše prepravné náklady. Vlastné Dane A malé parcely by byť menej pravdepodobné, uložila dane alebo cla podľa colných. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Sme skúsený Hong Kong založené internet predávajúci, ktorý bol úspešne predávať v po mnoho rokov. Môžete tiež kontaktovať nás pre veľkoobchod. Naším poslaním je poskytovať vysoko kvalitné produkty a vynikajúce služby pre našich zákazníkov.

Vítame odpovedať na všetky otázky, ktoré máte. Prosím pošlite nám správu prostredníctvom Golstroj.sk a my vám odpovieme do 24 hodín (víkend vylúčené). Zvyčajne sme odpoveď vaša správa priamo do vašej e-mailovej adresy, tak, prosím, skontrolujte, či váš mail pre odpoveď.

Štítky: malom rozsahu vlaky, 1206 smd led pack, vlaky thomas skladby, 1206 smd led pcb, smd led 1206 studená biela, 1206 smd led spájkované, kleinov model vlaky, miniatúrne thomas vlaky, 1206 smd led blikajúce, thomas minis vlaky.

  • Tému: Vozidlo
  • Vozidlo: Vlaky
  • Materiál: Plastové
  • Upozornenie: Nejedzte
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Plastové Typ: PC
  • Pohlavie: Unisex