2020 Vyrobené v Číne Hot Predaj Malé Ručné Ručné Stlačte Vonkajšie Cestnej Záhrada Zametacie Stroje Na Predaj
2020 Vyrobené v Číne Hot Predaj Malé Ručné Ručné Stlačte Vonkajšie Cestnej Záhrada Zametacie Stroje Na Predaj
Sku: g71783
(0 Recenzie)
Novinka

€780.58

Popis:

Objednávky Pripomienky

1.Prosím, zanechajte nám správu pred vykonaním objednávky.

2.Prosím, byť si všimol, že tovar bude odoslaný do miestneho prístavu, ste zodpovedný za colné odbavenie poplatok a dovozu dane.

3.Zadarmo doprava výrobkov zahŕňa iba odhadovaná nákladnej poplatok, pre osobitné poplatky, prosím, kontaktujte nás.

2020 Vyrobené v Číne Hot Predaj Malé Ručné Ručné Stlačte Vonkajšie Cestnej Záhrada Strane Push Zametacie Stroje Na Predaj

Ručné push metla, vhodný pre malé a stredné oblasti čistenia, bilaterálne štetcom, skladacia strane zatlačte rukoväť. Čistenie účinnosti tohto stroja je 6-krát manuálna fréza na čistenie; To môže byť použité na vnútorné a vonkajšie čistenie, hotely, penzióny, vlastnosti, pivníc atď.

Vlastnosti produktu pre Podlahové Zametacie

1.Pneumatiky vonkajšom krúžku prijíma nové materiály pre zvýšenie stroj životnosť; 2.40 L veľká-kapacita koša, aby sa zabezpečila aktuálnosť čistenie; 3.Jednoduché ovládanie uľahčuje používateľom prevádzkovať to; 4.Nastaviteľné disk štetec a jemne štetcom systému.

ANHUI NENÁVIDIEŤ STROJOV TECHNOLOGY CO.,LTD(ďalej HT)

Založená v roku 2012, sa nachádza v Wuhu Mesto Provincie an-chuej, ktorá je asi 300km ďaleko od Šanghaja port. Je to uznávaný popredným výrobcom a vývozcom čistiaci stroj ako nové, čisté energie práčky, metla, hygienu vozidla, upratovacie služby stroj a iné inteligentné sanitačných zariadení. Sme nadšení, rozvíjať inovatívne a udržateľné riešenia, ktoré pomáhajú našim zákazníkom čisté viac priestory efektívnejšie riešenie, vnútorné a vonkajšie čistenie výzvy. HT má viac ako 30 patentov. V roku 2018, HT bol ocenený ako "Anhui Top 100 Inovácií Spoločnosti, o Rok 2018". HT je ISO9001, ISO14001, ISO45001 schválené. V súčasnosti, HT má takmer 100 obchodných zastúpení po celom Číne. Počas posledných 8 rokov, HT slúžil zákazníkov z Európy, severnej Amerike, Južnej Amerike, juhovýchodnej Ázie, Strednej, Východnej, atď... Pozývame vás, aby trh udržateľného čistenie inovácie, ktoré oprávňujú druhých a vytvárať čistejšie, bezpečnejšie, zdravšie svet spolu s nami.

FAQ pre Podlahové Zametacie

1.Q: Aký je váš čas doručenia? Odpoveď: 1-7 pracovných dní pre objednávky nižšie ako 10pcs. 50-100ks môžeme dodanie do 30 dní.. 2.Otázka:Ktoré druhy batérií môžeme vybrať? Odpoveď:označenie je Olovené batérie ,Je tiež možné, podľa vašej požiadavky,vyberte si lítiová batéria. 3.Otázka:Čo je záruka výrobkov ? A:Všetky výrobky s jeden rok záruka, žiadny problém v priebehu jedného roka, budeme posielať nové vymeniteľné diely zadarmo (s výnimkou spotrebných dielov). Ak je v záručnej dobe, všetko je zadarmo. Po prvé , budete musieť poskytnúť zlé časti; potom budeme bezplatnú opravu alebo zmenu pre vás. 4.Otázka: Má váš podnik prijať zákazku? Odpoveď:Áno, akceptujeme ho, OEM a ODM podporované.Ak chcete, aby sa náš distribútor, alebo zástupca, prosím, kontaktujte nás slobodne. 5.Otázka: Čo by som mal uvažovať, keď som sa vybrať si podlahy, práčky ? A: -Ktoré typu laminátu, že máte v pláne vyčistiť ? -Koľko metrov štvorcových je čistenie okolia ? 6.Otázka: Ako si ovládať svoje kvality výrobkov ? Odpoveď: po Prvé, naše čistiace zariadenia je v súlade s ISO kvality a CE požiadavky na systém. Po druhé, každý postup je určený pre konkrétnu osobu. Po tretie, máme profesionálne QC tím. 7.Otázka: Aké sú výhody z toho, HARTING distribútora? A: - Špeciálne zľavy . - Marketing ochranu. - Prioritou spustenie nového dizajnu. - Point-to-Point predaj a servis vzdelávací program - Point-to-Point technické podporuje a po-predajný servis. 8.Otázka: Myslíte si, otestovať všetky vášho tovaru pred pôrodom? Odpoveď: Áno, máme 100% test pred dodaním

Štítky: metlu zametače, list metla, veľké ruky stlačte, metla, predaj produktov 2020, ručné zametacie, Záhrada, auto čistič, vysávač, smart metla, koberec turecko.

  • Použitie: čistenie podláh
  • Celková Dĺžka: 1300mm
  • farba: Žltá
  • Prach box kapacita: 48L
  • Materiál: PVC
  • Trash bin kapacita: 48L
  • Číslo modelu.: C50
  • Názov produktu: Podlahové Zametacie Stroje
  • Druh: manuál
  • Čistá šírka: 1050mm
  • Hmotnosť stroja: 23.8 kg
  • Stroj veľkosť: 1300*790*1035mm
  • Veľkosť Balenia: 890*790*385mm
  • Maximálnej efektivity práce: 3680㎡/h
  • Kľúčové Slovo: Podlahové Zametacie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)