Auto Zdvíhateľnej čelné Sklo Anti-UV Auto Okno Tieni Auto Pred Slnkom Blok Auto Zadné Okno Skladací Záves 46/65/70/cm Slnečník
Auto Zdvíhateľnej čelné Sklo Anti-UV Auto Okno Tieni Auto Pred Slnkom Blok Auto Zadné Okno Skladací Záves 46/65/70/cm Slnečník
Sku: g71931
(1 Recenzie)
Novinka

€13.63 €14.98

Popis:

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Funkcie Výrobku 1. Jedinečný dizajn umožňuje, aby sa inštalovať jednoducho pomocou prísavky. 2. Keď ste pripravení na disk, môžete zložiť až slnečník a ľahko skladovať kdekoľvek vo vašom vozidle. 3. Odolná konštrukcia zaisťuje, že čelné sklo kryt poskytuje ochladí v lete. 4. Je navrhnutý tak, aby sa zabránilo vaše auto interiéru rozpaľuje a blokuje slnečné UV žiarenie od biť svoje auto priamo. 5. Zaťahovacie dizajn,umožňuje používateľom ušetriť čas pri odstraňovaní slnečník. 6. Tento produkt je vyrobený z pamäťovej hliníkovej zliatiny. Skladacie problém môže byť využitý ručným skladaním a môže byť zložený opakovane bez vplyvu na použitie.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na Golstroj.sk sú spracované Alipay.

Štítky: vozidlo okno opony auto, v tieni slnka, auto slnko, auto záves zadný, auto opony, zaťahovacie auto okno, zaťahovacie auto okno opony, slepý sklo, opona dekoratívne auto okno, zaťahovacie auto okno slnečník opony.

  • Materiál: hliníková fólia
  • Číslo Modelu: afdfafdasfa

Súvisiace produkty