Vividtiles 12*12 Palcový 3D Svetlo Sivá Keramická Nálepky Ľahko DIY Samolepiace Tapety Nepremokavé Olúpeme a Nalepiť Obklady a dlažby - 1 List
Vividtiles 12*12 Palcový 3D Svetlo Sivá Keramická Nálepky Ľahko DIY Samolepiace Tapety Nepremokavé Olúpeme a Nalepiť Obklady a dlažby - 1 List
Sku: g72058
(1 Recenzie)
Novinka

€3.21 €5.94

Popis:

Šupky a držať dlaždice môžu byť spracované na všetky hladké, čisté a suché povrchy, ako maľované, sadrokartón, alebo aj priamo cez keramické dlaždice.Len kôra a držať, ľahko nainštalovať. Všetko, čo potrebujete, je pravítko, ceruzka, handričkou a nožnice. Tento projekt sa bude ukladať ste stratili čas a peniaze v porovnaní s reálnym dlaždice. A nie je tam žiadny strach, dlaždice nie je fit veľkosti na stenu, ako je ľahké rezanie.

Často Kladené Otázky

1: Čo je kôra a držať dlaždice?

Šupky a stick doska je jednoduché DIY spôsob, ako obnoviť vaše kuchyňa a kúpeľňa backsplash a vnútorné prostredie.

2: tam, Kde sa kôra a držať dlaždice môžu byť nainštalované?

Dlaždice možno jednoducho inštalovať priamo cez existujúce panely alebo hladký povrch. Špeciálne navrhnutý pre kuchyňa backsplash a kúpeľňa backsplash, že dlaždice sú odolné voči teplu z sporák topy a vlhkosť z kúpeľne.

3: Ako dlho trvá tento produkt žiť?

Materiál použitý na tento výrobok je PET + PU lepidlo, vysoké množstvo a ekologický materiál. Pravidelné používanie život je 5-10 rokov alebo dlhšie, na základe pomocou prostredia.

4: odstránenie šupky a držať dlaždice?

Ak chcete odstrániť dlaždice, môžete použiť sušič na vlasy zahriať lepidlo a vytiahnuť ticho počnúc rohy.

5: Ako čistiť a udržiavať dlaždice?

Je veľmi ľahko sa čistí šupky a držať dlaždice, stačí len vlhkou handričkou.

A prosím nepoužívajte žiadne chemikálie alebo brúsnych prostriedkov pre čistenie

6:Mohol by som ju nainštalovať na sprcha stene?

Na zabezpečenie dlaždice by mohli byť použité na dlhú dobu, to je nevhodné na ich inštaláciu, kde budú v priamom kontakte s vodou.

Avšak, pretože to sú výrobky odolné voči vlhkosti (kúpeľne, môžete ich inštaláciu vo výške, kde sa nebudú priame a neustálom kontakte s vodou.

7: Mohol by som ju nainštalovať v blízkosti varnej dosky?

Áno, nie je možné nainštalovať v blízkosti sklo keramické varné dosky, ale upozorňujeme, že dlaždice by nemali priamy kontakt s plameňmi. Neinštalujte dlaždice menej ako 16 centimetrov od hornej sporák s plynovou. 8: Mohol by som sa nainštalovať na čerstvé maľovať steny?

Neinštalujte ho na čerstvé farby. Umožňujú min 4-6 týždňov farby, suché a liečiť skôr, montáž dlažby.

Štítky: kuchyňa papier na stenu, adesivos parede, lm358, polestar 3d nálepka, pobyt nálepky, 3d rose dlažieb, nálepka na stenu, rozbiť stenu-nálepky, 3d muž tričko, lepidlo neon tapety.

  • Názov Značky: Vividtiles
  • Tému: vzor
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Plastové
  • Klasifikácia: Nábytok Nálepky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vzor: 3D Nálepka
  • Scenáre: STENY
  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • Veľkosť: 300*300mm
  • Číslo Modelu: BW55

Súvisiace produkty