Wc Kefa Magnetická Čistiaca Kefa PP Plastové Kúpeľňa Wc Čistič Dropshipping Zvládnuť Druh
Wc Kefa Magnetická Čistiaca Kefa PP Plastové Kúpeľňa Wc Čistič Dropshipping Zvládnuť Druh
Sku: g72272
(0 Recenzie)
Novinka

€8.08 €9.18

Popis:

Špecifikácia:

Názov Produktu: Kúpeľňa Magnetická Čistiaca Kefka

Materiál: PP + nylon

Farba: Biela / Šedá

(Prosím, dajte nám vedieť na Farbu, ktorú chcete.Môžete ZANECHAŤ e-mail NA VÁŠ PAYPAL POZNÁMKA k nám.)

Veľkosť: 13.9 cm x 10 cm x 42cm / 5.47" x 3.94" x 16.53" (L x H x W)

Množstvo: 1pc

Funkcie:

1.Vyrobené z vysoko kvalitného PP a nylonu, pružná a odolná.Žiadny mŕtvy uhol čistenie, upratovanie je pohodlnejšie a čistejšie.

2.Tam je magnet adsorpcia na spoji medzi wc kefa a úložný stojan, tak, aby wc kefa je visel vo vzduchu, štetiny nedotýkajte sa dnu, je pozastavené, viac vetrať, ľahko suché a zabránilo rastu baktérií.

3.Pohodlná rukoväť pre jednoduché prenášanie, vstavaný magnetický kameňa. Magnet je absorbované a pozastavené. Pohodlné uchopenie, žiadne špinavé ruky, bez hrdze, č vyblednutiu, krásne a odolné a pohodlné držanie .Prenosný dizajn uľahčuje použitie.

4.360 stupeň čistenia štetiny, robustné a odolné, husté štetiny, veľké trenie, silné detergency, nie je ľahké zbaviť vlasov, žiadne poškodenie na wc povrchu. Škvrna môže byť dôkladne očistené. Ľahko preniknúť a čistenie ťažko prístupných oblastí, ako sú napríklad oblasti pod hrany.

5.Gooseneck Visí magnetické rámu ,Odtokovej base dizajn, zaoblené hrany, nádherné prevedenie, bez otrepov. Veľký priestor vo vnútri základne, č úniku z kanalizácie, vetranie, a nestále. Viac čisté a hygienické. zdravšie. Podlahu dizajn, primerané využitie priestoru.

Balenie obsahuje:

1 x Kúpeľňa Magnetická Čistiaca Kefka

Štítky: čistič wc, kefku držiak toaletného, kefou vyčistite, brush cleaner make-up, kefa umývanie, čistenie wc, kefa wc, čistenie wc v každej izbe, kefou vyčistite make-up, wc príslušenstvo.

  • Názov Značky: Meigar
  • Číslo Modelu: Wc Kefa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Súvisiace produkty