UK/US/AU/EÚ Plug Kadidlo Horáky Aromatizovaná 3D Elektrické Vosk Roztopia Horáky Dotyk Aróma Lampu Vosk Roztopia Koláč Horák
UK/US/AU/EÚ Plug Kadidlo Horáky Aromatizovaná 3D Elektrické Vosk Roztopia Horáky Dotyk Aróma Lampu Vosk Roztopia Koláč Horák
Sku: g72381
(3 Recenzie)
Novinka

€12.22 €15.27

Popis:

Popis

Jedinečný a elegantný dizajn:

Naše vosk terapia stroj je vyrobený z vitráže a ručne maľované, ktorý je dokonalým doplnkom do každej modernej domácnosti, kancelárie, fitness, spa alebo štúdiu. Darčeky pre rodinu a priateľov.

Osviežovač vzduchu: Tento olej kúrenie je možné použiť so základným olejom alebo voskom T. Vyberte si svoju obľúbenú vôňu, aby sa váš miestnosti plnej relaxačné vône, aby vás a vašich hostí šťastný a odstránenie najhorších Cítiť ako dym, tabak, pet moču, odpadky a nepríjemné kúpeľňa vôní. Bez vosku T a esenciálnych olejov.

Úspory energie a ochrany životného prostredia: Obsahuje žiarovku. Nahradili 25W, 120v sviečka teplejšie žiarovka, stabilná teplota, trvanlivé, plameň, sadzí alebo iných znečisťujúcich látok. Vhodné pre vosk blokovanie / taveniny, vajcia umenie, sezamový olej.

Jednoduché a bezpečné ovládanie: Naše vosk melter je jednoduchý na obsluhu. Zapnutie napájania a zapnúť spínač. Aróma sa čoskoro rozšíril po celej miestnosti, vytvorenie príjemnej a pohodovej atmosfére.

Nočné svetlo funkcie a kvality: Naše vosk sporák nielen distribuuje vôňou, ale tiež poskytuje osvetlenie pre domácnosti, kancelárie, spálňa, detská izba, obývacia izba, atď.

Produkty patria:

1xLED svetlá(USA/UK/AU/EÚ Zástrčky)

Štítky: aróma horák olej, elektrické voskovej sviečky taveniny teplejšie veľa, elecrical kadidlo horák, bakhoor mužov, aróma lampy vosk, elektrické olejové horáky, horák olej, kovové taviace pece elektrické, nepál váza, olej teplejšie.

  • Klasifikácia: Kadidlo Základ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Sklo
  • Konektor Typu: Elektrina
  • Výroba: Sviečka Aromaterapia Pece
  • Druh: Kadidlo Horák

Súvisiace produkty