Sexy Self-adhasive Hip Enhancer Opakovane Priedušná Hubky Hip Pad Skrášliť Zadok Zdvihákov Ajusen Hip enhancer Jeden Pár
Sexy Self-adhasive Hip Enhancer Opakovane Priedušná Hubky Hip Pad Skrášliť Zadok Zdvihákov Ajusen Hip enhancer Jeden Pár
Sku: g72494
(1 Recenzie)
Novinka

€29.52 €47.62

Popis:

Funkcie:

✔ Veľkosť:S/M/L/XL

✔Materiál:Silikón,mäkké a priateľská chrániť svoje telesné zdravie.

100% Huba

✔Hip enhancer:Zdvihnite zadok do nových výšok s týmto sexy Zadok Zdvihákov! Tvary zadok v beautifull energický tvary,ideálny tvar vášho tela,aby sa to viac očarujúce,tieto silikónové vankúšiky poskytujú veľkú podporu a zaokrúhľovanie vplyv na bedrovú oblasť.

✔Ideálny Účinok:Sexy a prírodné, bezpečné a opakovane použiteľné,Zábavné hračky,vhodné pre mužov a ženy.

✔Ľahko nosiť :Ideálny pre datovania, tancovanie, party, cosplay, alebo iné sociálne odchádzajúce. Raz dal na to okamžite robí vaše ohorky vyzerať väčšie a viac sexy, krásne, robí si istejší.

Služby:

Ak sa nám nepodarí uspokojiť vás z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás v čase, sa snažíme ponúkať naše najlepšie služby, aby to príjemné nakupovanie každý čas pre vás nákupu tu.

Poznamenať:

1.Veľkosť je ručne merané, nechajte mierne odchýlky do 2 cm.

2.Farba je v skutočnosti.ale môže byť mierne odlišne od obrázky zobrazené na webových stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas obrazovky počítača, alebo osvetlenia .

Štítky: alex a ani, podväzkový ženy, špičkový dizajn, angela prívesok, zadok zdvihákov, baby strieborné, veľký zadok zdvihákov, závlačky, 80d podprsenka, korzet podväzkový.

  • Položka Druh: Traky & Podporuje
  • Číslo Modelu: H005
  • Účinok: tlačiť hore
  • Materiál: Bavlna, ABS

Súvisiace produkty