Ženy Sexy Spodné Prádlo, Erotické Sexy Bielizeň Čipky Kombinézu Otvorené Rozkroku Ohlávka Podväzkové Sieťovina Crotchless Sexy Body Čierny
Ženy Sexy Spodné Prádlo, Erotické Sexy Bielizeň Čipky Kombinézu Otvorené Rozkroku Ohlávka Podväzkové Sieťovina Crotchless Sexy Body Čierny
Sku: g7318
(2 Recenzie)
Novinka

€4.67

Popis:

Naughty ako že!

Hľadáte lákavý dizajn z vašej spiciest sny? Je to tu! A hádajte čo? Sexi sieťované bude vyzerať úžasne na vašom tele! Len si predstavte, že tento fantastický zážitok. Pripravený skúsiť tento sexy body spolu so špeciálne? Choďte do toho!

Podrobnosti:

neuveriteľne zvodná spodná bielizeň vyrobená z čierneho úpletu

sexy, zosilnené krivkami!

odkryté späť

pikantné otvory na prednej časti Hrudníka

naughty otvorené rozkroku

neuveriteľne mäkká a elastická tkanina

Jedna veľkosť sa hodí približne 90-160 libier.

Package Vrátane: 1 * Sexy Sexy Body

Doprava:

1. Tovar vám bude dodaný z Číny, tak to trvá 15~60 dní doručiť. A náš produkt je dobré s rozumnú cenu a veríme, že bude dobré, ak bude mať to, počkajte, prosím, na to, trpezlivo!

2. Akúkoľvek otázku, prosím, láskavo kontaktujte nás a sľubujeme, tvrdo pracovať, aby vám pomôžu problém vyriešiť.

O Návrat Žiadosti:

Ak nie je poponáhľať, ak máte, môžete nás kontaktovať potom vám pomôže vyriešiť problém, tak prosím, zatvorte vrátiť žiadosti! Vďaka.

Poznámka:

1. Farby nemusia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel.

2. Tam môže byť 1 až 2 cm chyba vzhľadom na ručné meranie prostredie.

3. Použitie studenej vody a ručné umývanie s neutrálnym čistiacim prostriedkom, je odporúčané. Suché prirodzene a nie bubnové suché pre lepšiu údržbu.

Štítky: wetlook, 6xl remeň, kombinéza žena, čierna kombinéza žena, wellendorff, 1 kus kombinézu, 47k, jeden kus bez rukávov dlho kombinézu, bez rukávov lete, čiernych kombinézach bez rukávov tela.

  • Položka Druh: Telo Oblek
  • Pohlavie: ŽENY
  • Číslo Modelu: 9113415
  • Vzor Typ: GEOMETRICKÉ
  • Materiál: Spandex
  • Názov Značky: SUKIRIYA

Súvisiace produkty