A-Frame Činka Rack Heavy Duty 5 Tier Hmotnosť Rack Stojan pre Domáce Posilňovne
A-Frame Činka Rack Heavy Duty 5 Tier Hmotnosť Rack Stojan pre Domáce Posilňovne
Sku: g73557
(2 Recenzie)
Novinka

€17.99 €24.32

Popis:

Odrážky:

1、Premium Ocele: stojan Na činky je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele a je odolný, tento hmotnosť rack bude držať až 440 libier za činky. Určené na držanie 5 Párov Hex alebo Gumy Hex Činky Rozmedzí Od 5 do 25 Libier. Mix a Zápas Činky, aby sa Zmestili Tento Stojan, Až 35 Libier. Niektoré Kombinácie Sa Nemusí Zmestiť.

2、Premium ABS: ABS plast kartu zabraňuje činka rukoväť z priamo kontaktovať oceľový rám, ktorý nielen chráni činka pokovovanie zvládnuť, ale tiež uľahčuje umiestnenie činky.

3、Stabilné a Bezpečné: stojane prijíma I-tvarované základňu, aby sa to viac stabilné a bezpečné. To je extrémne stabilný a zosilnené oceľové dosky.Základný činky rack stojan navyše obsahuje obranné nátierky, aby vaše podlahy z toho, že je poškodené.

4、Viaceré Účely: Môžu byť umiestnené na pokovované činky, pevné činky, pogumované činky, maľované činky, pokles činky a iné normy činky.

5、Kompaktný a Praktický: design je malý a kompaktný, Dizajn Rámu Tejto Rack Maximalizuje Podlahou Uložením Činky v "A" Tvar, alebo Vertikálnom Móde, to môže byť presunutý kedykoľvek, úspora Priestoru dizajn umožňuje umiestniť hmotnosť rack v ktorejkoľvek časti vašej posilňovni alebo doma pre jednoduchý prístup k vašej zadarmo váhy, dobre zladené pre vaše osobné telocvični.

Špecifikácie: Rozšíriť veľkosť(cca): dĺžka: 36.5 cm x šírka 31.5 cm x výška 67 cm > /14.37" dĺžka x12.4" šírka x 26.37" height

Rack hmotnosť(cca): 5,5 KG/12.12 libier

Tip: Montáž vyžaduje, zahŕňa stojan, len

Balenie Zoznam:

Činka Stojan*1

Štítky: telocvičňa muž váhy, činky držiteľ, stojan na drepy, dumbbel, squat stojan, posilňovni činky, 16 kg kettlebell, dumbbel rack, vertikálne hmotnosť rack, tábor hojdacia sieť stojan.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: A-Frame Stojan Na Činky

Súvisiace produkty