10 Rožkov Samoopaľovacie Papiera, lepiaca Páska Black Gold Pásky Washi Pásku 15 MM
10 Rožkov Samoopaľovacie Papiera, lepiaca Páska Black Gold Pásky Washi Pásku 15 MM
Sku: g73844
(0 Recenzie)
Novinka

€3.27 €4.25

Popis:

Odrážky:

1、Jedinečný Dizajn: Tento washi páska sa dodáva v rôznych tvaroch a čierne zlato fólie vzory nechať svoju tvorivosť lesk. Dodáva vitalitu fotorámčekov, diáre, telefón krabice, kozmetika a darčekové balenie.

2、Odolné Všestrannosť: páska môže byť roztrhaný strane, je lepkavý dosť, môžete dodržiavať všetky čistý povrch a je ľahko premiestniť. Páska môže byť použitý na papieri, objekty a steny. Jednoducho prilepiť a ľahko trhajú. Lepidlo je pevne stanovená. Dospelí alebo deti budú mať zábavu s týmto audio kazety.

3、Žiaduce Tackiness a Removability: Trvanlivý papier, jemný, lepidlá, náš album pásky môžete nalepiť na väčšine čisté povrchy a môže byť ľahko odstránená bez lepkavé zvyšky.

4、Praktické na Používanie: 10 kotúčoch čierne zlato a papiera, lepiaca páska, detské ručné multi-farebné farebné maskovacia páska nastaviť, viac farieb pre vaše HOBBY.

5、Dekoratívne Použitie: Zdobiť váš telefón prípade, úložný box, písací stôl, konferenčný stolík, a domácich spotrebičov, ako aj fotorámčekov, alebo aby lesklé steny umelecké diela pomocou populárne kovových materiálov.

Špecifikácia:

Meno: 10 Kotúčoch Čierne Zlato Papiera, lepiaca Páska

Dĺžka: cca 5m/16.4 ft

Hrúbka: bežná

Substrát: Japonský papier

Šírka: o 15 mm/0.59 v

Váha: cca 105g / 10 kotúčoch

Rozsah použitia: ručné knihy dekorácie

Balenie Zoznam:

10*kotúčov Pásky

Štítky: dátum washi pásky, papiernictvo obaly washi pásky, denník pečiatka, maska pásky, peach washi pásky, páska washi, a4 čierny papier, deň, washi pásky matné zlato, čierna a zlatá washi pásky.

  • Lepiaca Páska Typ: Maskovacie Pásky

Súvisiace produkty