Realistické Loď Tvar Akryl Oči 22 mm Oblek Pre 22-23" Reborn Bábiky Baby Príslušenstvo 2 Páry Očí, 4 Farby na Výber
Realistické Loď Tvar Akryl Oči 22 mm Oblek Pre 22-23" Reborn Bábiky Baby Príslušenstvo 2 Páry Očí, 4 Farby na Výber
Sku: g73877
(2 Recenzie)
Novinka

€4.29 €5.10

Popis:

Realistické Loď Tvar Akryl Oči 22 mm Oblek Pre 22-23" Reborn Bábiky Baby Príslušenstvo 2 Páry Očí Na Predaj 4 Farby na Výber

Prečo si vybrať nás? 1) Najnovšie Módne, aby vaše deti Bábiky 2) veľkoobchodné ceny (ak si kúpite viac z nás,bude naše VIP,si najlepšia cena celého Golstroj.sk) 3) Real foto u nás 4) oči môžu byť pečené až rúra teplote 250 stupňov 5), Čo vidíte je to, čo dostanete, očami, je rovnaký, ako obrázok.. Oči Describtion: 1) Balík quatity: 2 páry v balení 2) Farby: 4 farby ,napríklad Obrázok 3) Veľkosť: Oblek pre 22 palcový reborn baby doll alebo BJD bábika 4)Materiál: Akryl zadržte dych, pozrime sa na celú oči zobraziť:

1.Farba nesúlad Rozdiel vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak ste belive, že položka prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

2.Dodanie Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol. Naša Cena nezahŕňa Colné Poplatky, alebo iné skryté poplatky, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek colné poplatky . dúfam, že sa vám môže porozumieť.

3.Návrat

Zaručujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality.

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia, bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom. Ak výrobky, ktoré majú akékoľvek problémy s kvalitou, poskytneme vám vrátime vám.

PREČO SI VYBRAŤ NÁS ?

1.Najlepšia kvalita: zo surovín nákup na bábiku sfarbenie, korektúry, výroba, montáž, každý odkaz je najlepšie; najnižšie chybný pomer, môžeme vyhnúť bežné chyby : pádu mihalnice, pošmyknutia končatín , postriekané telo, a nerovnomerné tvrdosť. Naše KEIUMI značka má najvyššiu priaznivé rýchlosť a najnižšia spor hodnotiť, sme dôveryhodný byť vašou prvou voľbou pre šťastný nakupovanie.

2.Karta bezpečnostných: Naše KEIUMI bábiky prešli mnohé bezpečnostné testy a získali Certifikáty CE, ROHS, ASTM, CP65 atď., ktoré sú absolútne bezpečné pre vaše deti.

3.Najnižšia cena: Sme výrobcom reborn bábiky baby, bez sprostredkovateľov, môžu poskytnúť vám najnižšiu cenu.

4.Prísne package: tento balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné.

5.Najlepšie služby: Máme profesionálny tím služby, ktoré vám pomôžu vyriešiť všetky problémy, ktoré sa vyskytli pred, počas a po predaji, poskytovať vám najlepšie porade skúsenosti.

6.Značka záruka: KEIUMI je registrovaná ochranná známka, vedúcou značkou v reborn bábiky, môžeme zvládnuť povolenia kvalifikácie pre renomovaných kancelárií pre dosiahnutie spolupráce a win-win.

7.Reálny Obraz: naša bábika obrázky a videá sú live-action shooting, čo dostanete, je to, čo vidíte.

8.Rýchlosť doručenia: Môžeme dodať všetok objednaný do 48 hodín. Uistite sa, že vaša objednávka je spracovaná na prvý raz.

9.Silný tím : Máme tím, ktorý integruje Výskum, Vývoj a dizajn, sú to profesionálne a inovatívne. Naša výroba bude držať aktualizácia. budeme sa snažiť byť majster reborn bábiky priemysel. Vyberte si nás vybrať svoju budúcnosť.

Štítky: bábika buľvy, očný make-up, 80 cm reborn bábiky, loď pvc, dieťa nažive detské príslušenstvo, oko bezpečnosť, ios bábika oko, LUT, bebe reborn, sullen.

  • Poznámka: Môžete umyť
  • Číslo Modelu: KUM22DE02
  • Položka Druh: Bábika Príslušenstvo
  • Upozornenie: ďaleko od požiaru
  • Package: taška
  • BJD/SD Atribút: Buľvy
  • Druh: Bábika Oči
  • Mfg Poradové Číslo: ŽIVOTNÝ štýl
  • Materiál: Vysoko kvalitné Akrylové
  • Pohlavie: Unisex
  • Názov Značky: KEIUMI
  • farba: 4 farby na výber
  • Formulár: Skončil
  • Rozmery: oblek 22 palcový reborn baby doll