DSCOSMETIC 26mm nový plochý top syntetické vlasy uzol Holenie Kefa pre človeka fúzy Ohoľte sa štetcom
DSCOSMETIC 26mm nový plochý top syntetické vlasy uzol Holenie Kefa pre človeka fúzy Ohoľte sa štetcom
Sku: g73907
(1 Recenzie)
Novinka

€13.84 €18.71

Popis:

DSCOSMETIC 26mm new black plat top syntetické vlasy Holenie Kefa pre človeka fúzy Čistenie Spotrebič Holenie Nástroj Britva Kefa

Popis: Kefa uzol priemer: 26 MM (+/-1mm) Loft veľkosť:50 mm (+/-1mm) Rukoväť výška: 65MM (+/-1mm) Najširší priemer rukoväte: 37MM (+/-1 mm) Funkcia: mäkké syntetické vlasy a chrbtica je dobre Pre syntetické vlasy ,rýchle sušenie krát a trvanlivosti na viac prijateľnú cenu. Nevyhnutný pomocník pre každodenné osobné holenie Vysoká kvalita holenia štetec vám vynikajúci holenie skúsenosti. Vhodné pre domáce a cesty. Husto vyplnené kefa hlavu vynikajúcu hodnotu za túto cenu zoznam Balíkov: 1*holenie kefa Teplé tip:pre tento druh farby rukoväť, ako to je, zmiešané farby, ktoré človek strane, takže to nemôže byť 100% rovnaké pre každú rukoväť, ktorá je tak normálne. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Štítky: modrá predné uzol, blúzky, uzol muži holenie, kefa oholenie, holiaci strojček, holenie, štetec, sada, holenie kefa uzlov, holenie kefa zlaté rukoväť, muži syntetické brady, holenie kefa silvertip 26mm, 606 ložisko.

  • Číslo Modelu: dsr0816-26
  • Položka Druh: Holiaci Štetca
  • Názov Značky: dscosmetic
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: živica rukoväť a syntetické vlasy
  • Veľkosť: 26mm

Súvisiace produkty