Cudzie Nafukovacie Mimozemšťan Kostýmy pre Človeka fantasia adulto Strašidelné Monštrum Zelená Cudzie Strana Halloween kostýmy pre dospelých
Cudzie Nafukovacie Mimozemšťan Kostýmy pre Človeka fantasia adulto Strašidelné Monštrum Zelená Cudzie Strana Halloween kostýmy pre dospelých
Sku: g74042
(5 Recenzie)
Novinka

€24.27 €29.59

Popis:

Cudzie Nafukovacie Mimozemšťan Kostýmy pre Človeka fantasia adulto Strašidelné Monštrum Zelená Cudzie Strana Halloween kostýmy pre dospelých

Podľa Myalas

Vezmite prosím na VEDOMIE: posielame do Číny Post Air Mail v Predvolenom nastavení. (20-60 dní pre rôzne cournties, Brazília niekedy potrebuje 90days). Sme poslať Epacket do USA o 7-30 dní.

Ak dúfate, že rýchle dodanie, zvoľte si, prosím, EMS (7-10 dní), Rusko a Brazília, ktoré potrebuje 10-15 pracovných dní. Venujte prosím extra expedičný poplatok,pošleme tým, Fedex,UPS,DHL,TNT,EMS

Cudzie Kostýmy: Svetlo zelená Farba

Veľkosť: hodí výšky v rozmedzí od 1,5 m do 1.95 m

Balenie obsahuje: handričkou, dúchadlo (neobsahujú žiadne batérie)

Materiál: nepremokavý polyester

Hmotnosť: cca 0,7 kg

Rozmery balenia: 30 x 15 x 8 cm

Prepravné Podmienky:

1. Dodacia lehota: posielame do Číny Post Air Mail v Predvolenom nastavení. (20-60 dní pre rôzne cournties, Brazília niekedy potrebuje 90days). Sme poslať Epacket do USA o 7 až 15 dní.

2. Pre rýchle dodanie, zvoľte si, prosím, EMS (7-10 dní), Rusko a Brazília, ktoré potrebuje 10-15 pracovných dní.

3. Zaručujeme, loď sa v 15days po potvrdenie platby (okrem Dovolenku).

4. Naše prepravné ceny zahŕňajú náklady na prepravu, manipuláciu, balenie a súvisiace náklady na pracovné sily.

5. Kontaktujte nás, Ak nechcete dostávať cez vyššie pracovných dní,budeme tento problém vyriešiť vo veľmi krátkom čase.

6. Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy.

Spätná Väzba & DSRs

1.Sme závislí na našich Golstroj.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, Vaše pripomienky a DSRs sú pre nás veľmi dôležité, ako lepšie DSR skóre vplyv na náš vyhľadávač; umiestnenie na Golstroj.sk.

2.Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu a 5 star DSR hodnotenie. Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb . Budem robiť rovnaké pre vás .Ak by sme nedali ste dostatočným dôvodom, pre 5-hviezdičkový známky na každej DSR potom prosím, dajte nám vedieť, ako môžeme získať 5-star rating pred odoslaním vašich obchodoch!

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

(1) Ak je kvalita problém, môže kupujúci kontaktovať nás po prevzatí tovaru, kupujúci môže pomôcť poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby nám pomohli vyriešiť problémy.

(2) Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

(3) Ak cusomers neuspokoja s produktmi, kupujúci vrátiť tovar v pôvodnom conditon k nám, po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho, alebo vráti peniaze. Ale expedičný poplatok je nevratný.

A tovar by mal byť vrátený, na nás v jej pôvodnom stave poštou s sledovacie číslo.

4. Na akékoľvek otázky vám chcel by som sa opýtať ,vitajte na e-mail nás

Sadzobníka:

Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov.

Kontaktujte Nás

Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ak ste e-mail nás a nebudete počuť odpoveď, prosím e-mail opäť cez Golstroj.sk systému, ako niekedy naše mailové servery majú chyby

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Becauce nového pravidla Ruska post office, Keď vykonať objednávku, Rusko zákazníci majú napísať celé meno(priezvisko, meno, stredné meno), alebo balíky budú zaslané späť . Č. priezvisko, meno, budeme odmietnuť zaslať tovar von! vďaka!

Ďakujeme vám za vašu prichádza na náš obchod!!!

Štítky: olaf kostým pre dospelých veľkosť, cudzie hračky, fantasias power rangers, maska monster, cudzie šaty, kostým, armáda jumpsuit mužov, policajt maškarný, cudzie costume, cudzie latex maska, Cudzinec.

  • Druh: Vianočné Dekorácie Dodávky
  • Aplikácia: halloween,Party,Narodeniny darček pre deti
  • Pohlavie: Unisex
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Špeciálne Použitie: Halloween kostýmy pre dospelých muži ženy
  • Materiál: Polyester
  • Názov Značky: Myalas
  • Komponenty: Kombinézach & Remienky
  • Znaky: Nafukovacie T-REX Kostým
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: One size for the tall less than 1.9 m
  • Číslo Modelu: Nafukovacie Cudzie kostým
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Typ Zdroja: anime
  • Položka Druh: Sady
  • Názov Položky: Cudzie nafukovacie Kostým

Súvisiace produkty