2 v 1 Ploche Prenosný Hliníkový Stojan Vertikálne Notebook Stojan Home Office Notebook Chladenie Držiak pre MacBook Air Pro Nové
2 v 1 Ploche Prenosný Hliníkový Stojan Vertikálne Notebook Stojan Home Office Notebook Chladenie Držiak pre MacBook Air Pro Nové
Sku: g74123
(1 Recenzie)
Novinka

€12.64 €19.45

Popis:

Funkcie:

- Tento stojan je vyrobený z hliníkovej zliatiny, textúrou a stabilný.

- Stojan je vhodný pre 10-17 palcový notebook, oblek pre macbook air, macbook pro, povrch notebook Dell XPS a tak ďalej.

- Vetrané notebook stojan pomáha udržať prenosné počítače so systémom chladnejšie.Tento stojan je vyrobený z hliníkovej zliatiny, textúrou a stabilný.

- Horizontálny model by sa zvýšiť svoju laotop, tiež by ste mohli umiestnite notebook na zvislý stojan, potom pracovnej ploche by byť oveľa viac upratané najmä existuje niekoľko cumputers.

Špecifikácie:

- Materiál: Hliníková zliatina

Veľkosť: 22.5*21*8.5 cm

- Obsah balenia:

- 1 x Notebook Stojan

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: mac notebook stojan vertikálne, leshp prenosný držiak, ženské notebook držiteľ, nastaviteľný vertikálny stojan pre notebook, macbook vertikálne, k2 stojan, macbook, podpora mac book pro, hliníkový stojan, macbook stojan.

  • Názov Značky: yinkuu
  • Aplikácia: Notebook
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty