Pasívne Lan Ťuknite Na Hádzanie Hviezdny Lan Ťuknite Na Položku 1.5 Ethernet Komunikačný Nástroj Packet Capture Mod Replika Monitorovanie Rj45 Konektor
Pasívne Lan Ťuknite Na Hádzanie Hviezdny Lan Ťuknite Na Položku 1.5 Ethernet Komunikačný Nástroj Packet Capture Mod Replika Monitorovanie Rj45 Konektor
Sku: g74436
(1 Recenzie)
Novinka

€7.64

Popis:

POPIS

LAN Ťuknite na položku Pro je pasívne Ethernet ťuknite na položku, vyžadujúce č energie na prevádzku. Tam sú aktívne metódy ťuknite Ethernet (napr., zrkadlo port na prepínač), ale nikto nemôže poraziť pasívne čapy pre prenosnosť. Do cieľovej siete, siete LAN, Ťuknite na položku vyzerá ako časť kábel, ale vodičov v kábli rozšíriť o monitorovanie porty okrem pripojenie jedného cieľového prístavu do druhého.

Monitorovanie porty (J3 a J4) sú prijímať iba; sa pripojenie na príjem dát linky na monitorovanie stanice, ale nepripájajte do stanice prenášať linky. To je nemožné pre monitorovacie stanice, aby náhodou prenos dátových paketov do cieľovej siete.

LAN Ťuknite je navrhnutý tak, aby monitor 10BASET a 100BASETX sietí. Nie je možné pre pravú ťuknite na položku vykonať monitorovanie 1000BASET (Gigabit Ethernet) siete, takže Hádzanie hviezdny LAN Ťuknite na položku úmyselne znižuje kvalitu 1000BASET cieľových sietí, prinútil ich, aby vyjednať nižšiu rýchlosť (zvyčajne 100BASETX), ktoré môžu byť pasívne sledovať. To je cieľom dvoch kondenzátorov C1 a C2).

Rovnako ako všetky pasívne LAN Kohútiky, tento prístroj zhoršuje kvalitu signálu do určitej miery. S výnimkou toho, ako je popísané vyššie pre Gigabitové siete, tento zriedka spôsobuje problémy na cieľovej sieti. V situáciách, kde veľmi dlhé káble sa používajú na degradácii signálu môže znížiť výkon siete. To je dobrá prax použiť káble, ktoré nie sú dlhšie, než je nevyhnutné. Využitie káble siete Ethernet na pripojenie do LAN Ťuknite na položku (J1 a J2) v súlade s cieľovým siete monitorovať. Použite káble siete Ethernet na pripojenie jedného alebo oboch monitorovanie porty (J3 a J4) do prístavov na jednom alebo dvoch monitorovacích staníc. Každý port monitoruje premávku iba v jednom smere. Použite váš obľúbený softvér (napr., tcpdump alebo Wireshark) na monitorovacie stanice(y), ktoré chcete zachytiť prevádzku v sieti.

Štítky: rca spojka rj45, hdd led káble, špeciálne ethernetový konektor, zlato replika, ženské vape mod, renault captur, cast rj45, biela prepínač ethernet, u brán mont blanc hodinky, RJ45.

  • Produkty Stav: Skladom
  • Package: Áno
  • Druh: Kábel Kábel Adaptéra
  • Číslo Modelu: Konektor RJ45
  • Názov Značky: DEBROGLIE