MK16-B-2 nemecký MEDER jazýčkové prepínač Plastové shell 11 MM 20pcs/veľa
MK16-B-2 nemecký MEDER jazýčkové prepínač Plastové shell 11 MM 20pcs/veľa
Sku: g74831
(0 Recenzie)
Novinka

€13.83

Popis:

Zobraziť produkt

Suché reed rúry princíp:

Suché reed potrubia je suchý jazyk reed rúry skratka, je druh sa kontaktu pasívne elektronické prepínanie zložky, štruktúra je jednoduchá, jednoduché ovládanie výhody malej veľkosti, svojej ulity je všeobecne root zapečatené sklenené potrubia, ktorý je vybavený dvoma železa v flexibilitu trstina panely, majú stále druh hovoru kovov náplň ródium inertné plyny.

Vlastnosti a aplikácie:

1, suchý jazyk reed rúra kompaktná konštrukcia, malá hmotnosť, môže byť inštalovaný v extrémne obmedzenom priestore, veľmi vhodný pre miniaturizáciu zariadenia. 2, suchý jazyk reed potrubí prepínač komponentov je hermeticky uzavretá typ v inertných plynov v atmosfére, nikdy s vonkajšom prostredí, kontakt, dlhej životnosti 3, suchý jazyk reed potrubia nie posuvné komponenty, preto nemôže dôjsť v všetky kovové zostupe kovové únava jav, uistite sa, že v skutočnosti žiadny limit strojov životnosť 4, magnetické jazýčkové prepínač získať dobrú aplikáciu v telefóne ,na práčka ,z SPC výmeny chladnička ,fotoaparát dezinfikovať ,skrinky dvere magnetické, okno, magnetické ,elektromagnetické relé ,elektrón váženie ,prístroje manometrom ,gasometer, vodomeru, a tak ďalej .

Pozornosť

1, strihanie alebo ohnutím suché reed potrubí viesť nohy byť veľmi opatrní, aby vytvárala nie je správne stres a robiť sklo-kovové tesnenie je poškodený vhodné upínacie nástroje je potrebné použiť. 2, splnenie teploty a dlhá doba expozície by mohlo viesť k sklo-kovové tesnenie úrazu (šialenstvo, tesnosť, atď.), takže musí byť rýchlu a spoľahlivú technológiu zvárania (proces). Navrhol, zváracie podmienky pre: ruky pri zváraní 280 ~ 300 C, wave solderingwhen 250 až 300 C -------------- ★ Ak potrebujete ďalšiu pomoc,prosím chatu s nami. Môj e-mail : [email protected]

Štítky: fn scar, mk16, gun metal nálepky, mk18, ak74u, mk16i, m4 mk18 handguard, mk18 ris, mk18 taktické handguard, mk15 železničnej handguard.

  • Certifikácia: ROHS
  • Položka Druh: Prepínače
  • Prepnúť Typ: jazýčkový spínač

Súvisiace produkty