Výbuch Darčeka DIY Photo Black Láska Prekvapenie Jedinečný Dizajn Narodeninovej Party Priateľ Módne Červená Špeciálne Deň Creative
Výbuch Darčeka DIY Photo Black Láska Prekvapenie Jedinečný Dizajn Narodeninovej Party Priateľ Módne Červená Špeciálne Deň Creative
Sku: g75077
(0 Recenzie)
Novinka

€4.05 €5.40

Popis:

USA $ 12.24 /kus USA $ 1.39 /kus USA $ 1.27 /kus USA $ 2.02 /kus USA $ 8.60 /kus USA $ 1.88 /kus USA $ 5.43 /kus USA $ 10.64 /kus

Popis:

Farba: čierna / červená

Tvar: štvoruholník

Materiál: papier

Spôsob montáže: manuálna urob si sám

Funkčné využitie: tvorivé spoveď. diy album, darček

Veľkosť produktu: 15*15*15

Upozornenie:

1.Prosím, aby 1-3.0 Mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí skôr, než uskutočníte nákup.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,pls pochopiť.

3.Prosím zanechať skôr než dáte zlé spätnú väzbu, ak výrobky, ktoré majú nejaké problémy.

Jedinečný Dizajn – Ak sú uzavreté, vyzerá to tak, vysoko kvalitné darčekové krabice. Po otvorení, všetky strany klesnúť späť na odhaliť veľké multi-vrstvený kartu a zobraziť všetky lásku, ktorú do neho.

DIY Výbuchu Veľkosť Boxu – Zložené s 15*15*15 cm; O malý darček poľa vo vnútri (6.5*6,5 cm), môžete dať prsteň, hodinky, náhrdelník alebo iného tovaru v nej ako prekvapenie.

Osobné – Použite svoju kreativitu prispôsobiť Výbuchu Box a vytvoriť darček, ktorý svojho milenca, nikdy nezabudnem. Pridať obrázky, kresby, spomienky, básne, a milujú poznámky, aby ukázali, ako veľmi miluješ vaše zlatíčko.

Creative – prijaté produkt je semi-finished produkt, ktoré musí byť zostavený sami. To je jednoduchá montáž, jednoduché použitie.Môžete DIY magic špeciálne fotoalbum alebo upraviť vaše vlastné fotografie a správy.

DIY Darčeka Príležitostiach – krásne upravený, v kombinácii s vlastnými DIY nápady, takže nádherný pamäť! Ideálna dovolenka darčeky, výročie darčeky, pamätné albumy, narodeninové darčeky, Vianočné darčeky, strana darčeky pre Neho.

Balenie zoznam:

1* Semi-finished box

Zásielky 1. Väčšina objednávky bude dodaný v priebehu 2-4 pracovných dní po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. Pre ruskú 90% balíkov dodať v 25 dní! Niektoré krajiny ako Brazília, Bielorusko, alebo niektorých Európskych krajinách môže trvať až 30-45 pracovných dní alebo dlhšie pre dodanie. Vrátenie a Náhrada 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ NÁHRADU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s "PREFEKT 5 HVIEZD", ak ste spokojní s vašou item(s) kedy dostala. Radi vám urobiť to isté pre teba.

Štítky: prekvapenie láska výbuchu box darček, foto boxy darček, box srdca, box darček foto, partneri, priatelia, zázračné boxy, bridesmaid, návrh darček box set, 8 gitara, mužov, darčeky box, box darček prekvapenie.

  • Názov Značky: SOLEDI

Súvisiace produkty