10 kusov 100x915 Brúsenie Pásy Hrubé, Jemné Brúsenie Pás Brúska Príslušenstvo pre Sander Výkon Rotačných Nástrojov
10 kusov 100x915 Brúsenie Pásy Hrubé, Jemné Brúsenie Pás Brúska Príslušenstvo pre Sander Výkon Rotačných Nástrojov
Sku: g7509
(1 Recenzie)
Novinka

€17.00

Popis:

RM29748936361499131

Funkcie

Brúsne pásy sú široko používané v metalurgii, strojov, lodí, ľahký priemysel, kože, dreva, stavebného materiálu, textilu, potlač a farbenie priemyslu. Bežne používané na brúsenie a leštenie preglejky, drevotrieskové dosky, dekoratívne dosky, bambusové a drevené výrobky. Je vhodný aj na brúsenie a leštenie zložité povrchy, ako sú z nerezovej ocele, neželezných kovov, neželezných kovov listov a nožov. To tiež zahŕňa vody alebo oleja brúsenie kovových a nekovových materiálov. Vhodný pre veľké-brúsenie povrchu, ako je koža, guma, textílie, leštenie a napping.

Špecifikácie

Veľkosť: 100*915mm hrubých nečistôt:80#/120#/600#/1000# Aplikácia scenár: používa na leštenie nábytku, hardvéru, dekorácie a leštenie

Poznámka

- Prosím, aby drobné chyby spôsobené ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. - Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: grind, rotačná brúska volfrámu, tr maker, kontakt kolies, pás brúska, diy pás brúska stôl, pás sander, pás brúska koliesko, pás pre chlapca, pás piesku.

  • Druh: Brúsenie pásy
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Číslo Modelu: Brúsny pás

Súvisiace produkty