Bezdrôtové Carplay Dongle Zrkadlo odkaz Auto, Multimediálny Prehrávač, Android 9.0 Káblové Bezdrôtové Carplay 3.0 Verzia Pre Honda 2016-2020
Bezdrôtové Carplay Dongle Zrkadlo odkaz Auto, Multimediálny Prehrávač, Android 9.0 Káblové Bezdrôtové Carplay 3.0 Verzia Pre Honda 2016-2020
Sku: g75152
(1 Recenzie)
Novinka

€110.20 €204.07

Popis:

Nová verzia Káblové Carplay na Bezdrôtové Carplay Dongle

Osobitné vyhlásenie: Dôležité: uistite sa, že vaše auto má originál Apple wired Carplay Upozornenie: Tento výrobok je Kompatibilný s auto má vstavaný Apple carplay Ak si nie ste istí, či je tento produkt je vhodný pre váš model, prosím, kontaktujte nás pred objednávke USB, Smart Link Carplay Dongle Box pre IOS telefón, Navigačný Systém, Hráč Popis: 1. Káblové carplay na bezdrôtové carplay aktivátor ((kompatibilné so zabudovanou Apple Carplay autá v aute) 2. použitie-vloženie náš produkt do auta usb port, využívať bezdrôtové apple carplay na ceste Systém: Android 9.0 CPU: H6 A53 4-core 1.8 HZ RAM: 1G DDR3 eMMC: 8GB Režim displeja: mapovanie prostredníctvom CarPlay protokol WiFi modul: IEEE802.11a/b/g/n/ac 2.4 G+5G GPS modul: zabudovaný Port: LED indikátor, TYP-C žena, USB žena, BOOT tlačidlo Vlastnosti: Plug and play Bluetooth pripojenie Telefón Odkaz bezdrôtové Apple Carplay zrkadlenie odkaz Podpora volant tlačidlá, páčky ovládania, ovládanie Hlasom (operácia je rovnaký ako váš pôvodný auta) Špecifikácia: Farba: Čierna Materiál: Plast Veľkosť produktu: 90*45*15 mm Hmotnosť: 55 g Balenie box: 106*90*60 mm Hmotnosť: 184g Pcaking zoznamu: Carplay Box *1 Používateľská Príručka *1 Typ-C Kábel*1 Kompatibilné modely: Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Citroen, Cadillac, Buick, Chevrolet, Nissan, Honda, Ford, Pioneer, Kenwood, Hyundai, Lexus, Toyota, Mazda, Kia, Alpine, Jeep, Dodge, Suzuki, atď.

O platby:

1 akceptujeme Alipay na Západ Únie TT Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. Doprava Po Celom Svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie) 2. Objednávky sú spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhadovaný čas doručenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú ŽIADNE výnimky! 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po #. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. Alebo môžete vybrať náhradu.

Záruka:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí). Príslušenstvo prísť s jeden rok záruka. 2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Štítky: android rádio, carplay, signstek fm vysielač, auto nálepky, 1 din rádio pre android, 2 din rádio pre android, 1din android autorádia, 2din android rádio, camara idoing, smartphon.

  • Názov Značky: QMCARTRADE
  • Max Externej Pamäte: 8G
  • Názov Modelu: X100
  • Rozhranie: USB Typ-C
  • Položka Hmotnosť: 0.25kg
  • Operačný Systém: Android 9.0
  • Napätie: 5V
  • Položka Veľkosť: 106*90*60 mm
  • Certifikácia: CE
  • Špeciálne Funkcie: Podpora 4G Siete
  • Din: Jeden Din
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť Displeja: 9.7"
  • ROM: 1
  • TF/Micro SD Slot: 2
  • Digital Media Format: mp4

Súvisiace produkty