Ping EÚ Univerzálne Nožnice Dvere Vertikálne Lambo Dvere Auta Skrutka Na Vertikálnych Dverí Súprava pre Autá
Ping EÚ Univerzálne Nožnice Dvere Vertikálne Lambo Dvere Auta Skrutka Na Vertikálnych Dverí Súprava pre Autá
Sku: g75227
(2 Recenzie)
Novinka

€228.05 €253.39

Popis:

Univerzálne Nožnice Dvere Vertikálne Lambo Dvere Auta Skrutka Na Vertikálnych Dverí Súprava pre Autá

Popis Produktu

Vertikálne dvere záves súpravu, skrutky na montáž pre univerzálne využitie. Vertikálne dvere prelomiť tradičné von otváracie spôsobom s hore otváranie nožníc. Ako záves pozície sú rovnaké ako bežné vozidlá, takmer všetky vozidlá sú kvalifikovaní byť upravené do vertikálnych dverí, vrátane otvorených automobilov.

Uplatnením zvislých závesov dverí, otváranie dverí je možné vykonať aj v úzkych priestoroch, čím sa zabráni prípadnej škody pre chodcov a dvere seba.

Stop zaváhania a objednajte si ešte dnes! Zobraziť svoju individualitu s touto vertikálnych dverí záves kit!

Poznámka Tento výrobok vyžaduje zváranie a skrutku fixácie, ktoré by mali byť vykonané profesionálny mechanik. Blatníky musieť byť vrátená na niektoré modely vozidiel. Ak sú vaše dvere sú vybavené centrálne zamykanie alebo windows, ktoré môžu alebo nemusia potrebné rozšíriť vodiče idú od dverí k šasi v závislosti na tom, koľko parafínový tam je. By ste mohli potrebovať, drôt, rozšírenie auta. Nebude poškodenia pôvodného vozňa štruktúry. Jednoduché teardown a obnoviť na pôvodný spôsob otvárania.

Kompatibilita Univerzálne využitie, kompatibilný s väčšinou automobilov vrátane Chevrolet, Nissan, Mazda, Ford, Subaru, Toyota, atď...

Funkcia Zbrusu nové vertikálne záves dverí auta s dobrou kvalitou Dva 90 stupňov štruktúry zahrnuté Štyri plynu účtuje vzpery 150 PSI Skrutkový, vŕtanie a zváranie môže byť potrebné Blatníky na niektorých vozidlách môže byť potrebné valcované Inštalácia by mala byť vykonaná odbornou mechaniky Univerzálny obutie pre väčšinu automobilov Špecifikácie Hlavné Materiál: Oceľ Hlavná Farba: Kovové strieborné Kompatibilita: Univerzálna obutie pre väčšinu automobilov Nosníky: 150 PSI*4 Brutto Hmotnosť: 42 kg (bude 18,8 kg) Rozmery balenia (L* W* H): 22.4"*17"* 5"(57* 43* 13 cm) Obsah balenia 1 X Vertikálne Dvere Záves Súprava v Pôvodnom Výrobca Balíček 1 X užívateľská Príručka

Štítky: cnc router auta, auto lambo, úsilie nožnice, vertikálne horolezec telocvični, hydraulický valec výťah, univerzálny vertikálnych dverí, thule, lambo, sústruh vevor, coral nožnice.

  • Druh: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: VEVOR

Súvisiace produkty