Elektrické Ultrazvukové Osviežovače Vzduchu Aroma Olejová Difúzor póry Dreva Zvlhčovač Vzduchu USB Mini Hmly Maker LED Svetlo Pre Domáce Kancelárie
Elektrické Ultrazvukové Osviežovače Vzduchu Aroma Olejová Difúzor póry Dreva Zvlhčovač Vzduchu USB Mini Hmly Maker LED Svetlo Pre Domáce Kancelárie
Sku: g75267
(0 Recenzie)
Novinka

€5.48 €7.11

Popis:

Popis :

Používa ultrazvukové vlny technológie na odparenie zmes voda-rozpustné silice a vody do vzduchu, produkovať pohode hmlou s vôňou, aby vám pohodlné prostredie.

Je vybavený super moderné póry dreva pri pohľade podobá na krásny kvet-váza, ktorá sa bude chodiť s akýmkoľvek decor perfektne, ako dekoratívny kus, ideálne pre kancelárie, kúpele, salón, Yoga studio, detská izba, fyzikálnej terapie studios a každá izba chcete aromaterapiu.

Veľkú kapacitu a veľká hmla výstup. Na ultrazvukové základné difúzor drží 130mL vody v nádrži, aby poskytovali dostatok humidify oblasti. Okrem toho, môže vyrábať v pohode, hmla, 40ml za hodinu s nízkym alebo vysokým misting režimy ak chcete osviežiť vzduch vo vašej izbe.

Nastaviteľné 7 Mäkké LED Svetlom. Aróma zvlhčovač má 7-farba LED svetla, ktoré môžu byť najazdených cez alebo ju nastaviť na jednu obľúbenú farbu, aby zodpovedali vašej nálade. Navyše, každá farba má 2 svetelné módy: buď tmavý alebo svetlý. Použiť ju na stôl alebo spálne nočnom stolíku ako nočné svetlo.

Univerzálnejšie. Pridaním niekoľkých kvapiek 100% čisté éterické oleje do neho, to bude vyplňte svoj priestor krásne vône ako difúzor. Bez olejov, to vám môže pomôcť váš navlhčiť vzduchu, skvelá pre vaše suchú pokožku, ako malý zvlhčovač. Dýchať lepšie, keď sú vaše spanie s klimatizačnou na.

Obsah balenia : 1x Zvlhčovač, 1 x USB Kábel 1 x užívateľská Príručka

Štítky: aróma difuzér, elektrické, bluetooth zvlhčovač, elektrolytické pokovovanie, aróma difuzér, , elektrický osviežovač, vzduchu, difuzér, batérie, aróma difuzér, olejovanie, elektrické aromatizer difúzor, air refresh, profesionálne elektrické aróma difuzér, , vzduch osviežiť.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: póry dreva zvlhčovač vzduchu

Súvisiace produkty