Profesionálny Stolný Vlasy Sporáky Kadernícke Stroj Vlasy Parník Spp profesionálne spa vlasy parník
Profesionálny Stolný Vlasy Sporáky Kadernícke Stroj Vlasy Parník Spp profesionálne spa vlasy parník
Sku: g75432
(1 Recenzie)
Novinka

€73.25 €100.34

Popis:

Profesionálny Stolný Vlasy Sporáky Kadernícke Stroj Vlasy Parník Spp profesionálne spa vlasy parník

Poznámky:Pre krajiny, ktoré nie získajte dopravu zdarma, kontaktujte náš služby zákazníkom, máme v pláne dať tie najlepšie zľavy

1. Prehľad

2 v 1 osobných tváre & vlasy parník je určený pre osobnú starostlivosť použitie doma. Jeho postrekovač má funkciu generovania (Ozón), tak, aby rýchlosť farbenie vlasov a pokožky výživa absorpcie. môže liečiť vlasovej pokožky, ktoré by mohli pomôcť zabrániť lupiny a stav pokožky, možno ho sterilizovať a bielenie pokožky, zlepšujú krvný obeh a metabolizmus Tento produkt je jednoduché a pohodlné použitie. Môžete zameniť striekania pól, aby ho zmeniť z vlasy parník na krásu tváre parník. 3. Starostlivosť O Vlasy Prevádzka 1. Dajte parník bezpečne na stole, pridať vodu a pripojenie na hlavné napájanie. 2. Stlačte tlačidlo pary NA tlačidlo. Asi po 4-5 minút vode varené. Stlačte UV svetlo NA tlačidlo, keď ste pripravení na paru. 3. Položte hlavu do spp starostlivo a nastavte výšku stoličky vhodne 4. Nezakrývajte si hlavu pod čelo. 5. Môžete upraviť horúce teploty podľa upraviť otvoru v hornej pary hlavu. 6. Vypnite jednotku po používanie. Normálne 5-15 minút liečba bude dosť. 4. Ošetrenia Tváre Prevádzka 1. Dajte parník bezpečne na stole, pridať vodu a pripojenie na hlavné napájanie. 2. Otočiť sprej potrubie pre pohodlné uhol. 3. Dip niektoré aróma o tampon potom ju dajte do aróma diera. (ako chcete)

Štítky: nano vlasy parník stroj, profesionálny parný styler, vlasy parník, spp tepelnej, varná doska pary, tvárová parná sauna, prenosné elektrické vlasy parník, skalp parník, parný sporáky, spa visage.

  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Operačný Systém:
  • Číslo Modelu: SMT147
  • Názov Značky:
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Druh: tvár parník
  • Funkcia:

Súvisiace produkty