2 ks Pružinou Brány Džokej Koleso Otočné Ricínový 100 mm (4") s Priemerom až do 57 kg
2 ks Pružinou Brány Džokej Koleso Otočné Ricínový 100 mm (4") s Priemerom až do 57 kg
Sku: g75525
(0 Recenzie)
Novinka

€15.33 €16.14

Popis:

Jar-Naložené Nastaviteľnosť pre každý Terén

Ťažká jar-naložené brány kolieska upravte s okolitým terénom na udržanie brány výška celej otváranie a zatváranie cyklov. Tieto rotačné podporuje prácu rovnako dobre na úrovni a nerovnomerné vonkajšie povrchy, ako sú asfalt, tehla, betón, nečistoty, tráva, štrk a dlaždíc s až 2-1/2" jar-naložené vertikálne cestovať do plynulý pohyb v teréne v okolí brány.

Všestranné Možnosti Montáže

Heavy Duty montážnej dosky je určené na montáž priamo na drevené brány s mas skrutky. Univerzálny otvor vzor tiež umožňuje jednoduchú montáž na rúrkové statku spolu vodorovné alebo zvislé brány, zábradlia.

Brány Koliesko s Nastaviteľnou Jar Držiak je navrhnutý tak, aby brány otvoriť a zavrieť voľne. Funkcie 125 lb. nosnosť a jar-naložené svorka, ktorá pôsobí ako tlmič nárazov pri koliesko je valcovanie cez drsné alebo nerovnom povrchu. Je tiež vybavený univerzálna montáž na drevené alebo kovové brány.

Štítky: ricínový koliesko, pro kolobežka kolieska, motorové kolieska jar, zlato ricínový kolesá, veľké kolieskami, stolička ricínový, brány koliesko, jar volant, pre brány valček, prehadzovačka zadná.

  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: LPSECURITY

Súvisiace produkty