Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal
Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal
Sku: g75526
(0 Recenzie)
Novinka

€13.58 €14.45

Popis:

Upgrade Vysoké Protišmykové Pristátie pre Walkera QR X350 Pro Náhradné diely G-3D Fotoaparát striedavé Gimbal

Package Zahrnuté:

2ks Vysoko Šmyk Pristátia

Podporujeme maloobchod a veľkoobchod.

Mohli by sme označiť balík ako DAR a nárok na nižšiu cenu pre vás.

Ak máte akékoľvek žiadosti o výrobok, všimnite si, prosím pri objednávke.

Zvyčajne sme predávať naše výrobky bez maloobchod balík, prosím, na vedomie, že sa pred kúpou. Ak potrebujete maloobchod balík, prosím, kontaktujte nás a zaplatiť za príplatok časť pre balík!

1. Alipay a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak sa vám to nepodarí na úhradu objednávky, prosím skúste to znova neskôr. Platba musí byť uskutočnená v lehote 20 dní od objednávky, alebo to bude zatvorené.

3. Ak môžete\\\\\\\\\\\\\\\'t pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Máme Loď na celom Svete , s VÝNIMKOU NIEKTORÝCH ODĽAHLÝCH OBLASTIACH.

2. Budeme balenie a doručenie zásielky do 2 pracovných dní. A tam bude malé oneskorenie pri dovolenku.

3. Pred nákupom sa, prosím, uistite sa, že ste vyplnili vaše celé meno a správnu adresu. Alebo nie, prosím opravte to pred platby. Nie sme zodpovední za svoje chyby.

4. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane. Cla sa povinnosti a zodpovednosti občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli.

5. Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo iné national post. Zvyčajne, dodacia lehota je 10-60 pracovných dní podľa vašej krajiny. Ak môžete\\\\\\\\\\\\\\\'t prijímať položky do 60 dní, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť o pomoc.

1. Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave pred expedíciou, aby sa zabezpečilo, že sú v perfektnom stave.

V prípade, že položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne náhrady sú ponúkané. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

2. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 60 dní na vrátenie zo dňa bolo prijaté. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to používať. Nebudeme problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Návrat expedičný poplatok je medveď kupujúcim.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabice a príslušenstvo, a musíte nám sledovacie číslo, dôvod, pre návrat a vaša PO#. Návrat expedičný poplatok sa hradí Kupujúci. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Sme sa usilujú o 100% pozitívnu spätnú väzbu. úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. PREDTÝM ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosíme vás, kontaktujte nás pre riešenie okamžite. Budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili. To je možné vyriešiť problémy, ak nevieme o nich!

Zákazník NIE je.1,Vaša spokojnosť je Náš Cieľ.

Spokojný s nami,prosím, dajte nám Piatich Hviezd spätnú Väzbu.

Štítky: qr x350 pro časti, qr x350 pro náhradných dielov, qr x350 pro nastavenie, x350, Walkera, qr x350 časti, 4k drone, qr x350, l103, walkera qr x350 pro náhradných dielov.

  • Číslo Modelu: qr x350
  • RC Diely a Accs: Konektory/Elektroinštalácie
  • Pre Typ Vozidla: Lietadlá
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Fotoaparát kefku držiak
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Adaptér
  • Nástroj Dodávky: Montáž Category
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Shell/Šasi/Krídla/Head
  • Technické parametre: Hodnota 2
  • Názov Značky: JJRIC