Detské pantyhose dievča pančuchy bavlna teplé mäkké pančuchové nohavice pre dievčatá, baby pančuchy candy farby jar jeseň fashion 2020 Nové
Detské pantyhose dievča pančuchy bavlna teplé mäkké pančuchové nohavice pre dievčatá, baby pančuchy candy farby jar jeseň fashion 2020 Nové
Sku: g75645
(1 Recenzie)
Novinka

€3.56 €5.09

Popis:

Desctiption

Názov: Deti tesné Farba: ako na obrázku Hlavný Materiál: Bavlna Zmes Pohlavie: unisex Oblek Sezóna: Jar/Jeseň/Zima Oblek vek: 0-6 rokov Oblek Výška: 66-120 CM Obsah položky: 1 S X Deťmi tesné Balenie: funkcie opp - Ručné meranie, 1-3 cm chyba je v normálnom rozmedzí. - Vzhľadom na rôzne osvetlenie a displeja, tam je mierne farebný rozdiel, to nie je kvalita problém, dúfam, že sa vám undersand.

Obrázky

Záruka

- Akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás na prvom mieste. Pls nenechávajte negatívnu spätnú väzbu priamo. - Sľubujeme, že vaše peniaze späť, ak položku, ktorú ste dostali, nie je, ako je popísané, alebo ak tovar nie je dodaný v rámci Ochrany kupujúcich obdobie. - Môžete dostať náhradu do 15 dní po nárok proces končí. -Táto záruka je navyše a neobmedzuje vaše zákonné práva spotrebiteľa, ako udelené všetky povinné zákony a predpisy platné vo vašej krajine.

Veľkoobchod & Drop Shipping

- Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. - Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby. - Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O Dopravu

[Dodacia Lehota] zvyčajne sme loď, aby v 2-4 pracovných dní po platba potvrdená. [O Cla] Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Poznámka: - Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho zašle na miestnej pošte. - Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Štítky: teplé pruhované nohavice, pantihose, dieťa pantyhose, black pantyhose, pančuchy sex teplé, horúce pantyhose, dieťa pantyhose, pančuchové nohavice s č prsty, pánske teplé pančuchy, pružinové pánty.

  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 20SL0752
  • Materiál: Bavlna
  • Sezóna: jar/jeseň/zima
  • Názov Značky: Buddinfant
  • Vek: 0-6 Rokov
  • farba: Biela/ružová/šedá/čierna/fialová/béžová
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty