Prírodné Ručne Vyrábané Mydlo Pečať, Pečiatka
Prírodné Ručne Vyrábané Mydlo Pečať, Pečiatka
Sku: g75668
(0 Recenzie)
Novinka

€4.75 €5.00

Popis:

Vitajte Nicole ! Silikónové Formy Expert

Zabezpečenie Kvality

Kupujúci Ochrana:Ochrana Vášho Nákupu od Kliknite pre Dodanie

Pre viac ako 20 rokov, Nicole Plesní, má vytvorený kvalitné a inovatívne silikónové produkty pre pekárov, fanúšikovia, kozmetický priemysel, a gelato priemyslu, postupne budovanie globálnej povesť jedného klienta v čase.

25 rokov skúseností v oblasti potravinárskeho silikónu spracovanie gumy.

10 rokov skúseností, poskytovať spoľahlivé, tvorivé silikónové produkty a služby profesionálov a domácnosti.

Viac ako 3000 druhov výrobkov pripravené na objednávku na dosah ruky.

Obchodných partnerov vo viac ako 50 krajinách.

Dokážeme zabezpečiť všetky služby spojené s silikónové formy vývoja a výroby, vrátane vypracovanie marketingového plánu, celý produkt pojem línie, zamerané na tých správnych zákazníkov, pred a po predaji služby, umelecké Výskum, Vývoj a kontrola kvality. Sme dobre vybavené CNC strojoch a 3D tlačiarenské stroje, lokálne vyrábaných a dovážaných vysoko kvalitné silikónové gumy, pre splnenie rôznych požiadaviek prichádza od našich zákazníkov vo viac ako 50 krajinách.

Shiping 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2. Vyberieme vysoko kvalitné logistické spoločnosti v orde, aby ste mohli získať balík asap. Ponúkame vám sledovacie číslo pre každý balík. Môžete sledovať vaše objednávky na 17track.net/en/ (Sledovanie informácií je k dispozícii počas 5-10 dní) 3.Všetky objednávky sú odoslané do 1-3 pracovných dní platby.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin

Návrat Politiky:

1. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom

2. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

3. Všetky naše položky sú kontrolované a zabalené v dobrom stave pred odoslaním. Dúfame, že sa uistite, že každý zákazník bude mať dobré nakupovanie experiecne v našom obchode.

4. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Ale prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie. Produkt by mal byť v dobrom stave a dobre zabalený. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

5. Vaša odozva je veľmi dôležité, prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

6. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo predložiť akýkoľvek spor na mieste. Budeme sa snažiť našich najlepších, ktoré vám pomôžu problém vyriešiť.

Zákaznícky servis a pripomienky:

Ak je problém s vašej objednávky, kontaktujte nás prosím najprv e-mailom alebo TradeManager. Budeme s vami spolupracovať na riešení problému.

Snažíme sa o 5-hviezdy v Spätnej väzby. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás a dajte nám vedieť, čo môžeme urobiť, aby váš zážitok lepší. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou. Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre zákazníkov, ktorí dokončiť transakciu s nami. Kontaktujte nás, ak nie ste, 5-hviezdy spokojní s našimi službami.

Štítky: mydlo pečiatok 4, lady gumová pečiatka, pilulku pečiatka, muži pečiatka, pohľadnica pečiatka, odtlačok pečiatky, mini mydlo pečiatka, základná pečiatka, ceruzka pečiatka, keychain pečiatka.

  • Číslo Modelu: 0111
  • Materiál: Sklo
  • Druh: Štandardné Pečiatka
  • Použitie: Osobné Motto

Súvisiace produkty