Prekvapenie Štvoruholníka Vybuchujúce Boxy Ručné Album Narodeninám Foto Prispôsobenie Valentine Prezentovať Jednoduché Použitie
Prekvapenie Štvoruholníka Vybuchujúce Boxy Ručné Album Narodeninám Foto Prispôsobenie Valentine Prezentovať Jednoduché Použitie
Sku: g75742
(0 Recenzie)
Novinka

€2.93 €4.64

Popis:

Kreatívne Prekvapenie Výbuchu Box HOBBY Ručné Zápisník fotoalbum Svadobné Valentine Vianočného Darčeka Plavidlá

Funkcie:

Výbuch okno: Ak sú uzavreté, vyzerá to, že darčekovej krabičke, a keď ju otvorí, všetky strany sú odstránené, aby ukázali veľké karty s viacerými vrstvami.

Prekvapenie darčeka: malá darčeková krabička, si môžete dať prsteň, hodinky, náhrdelník alebo iné položky, ako prekvapenie. Perfektný darček pre prijímanie, svadby, výročia, narodeniny, Valentína alebo len tak pre lásku.

DIY špeciálny album pre svojich blízkych, alebo páry. Dokonca aj nahrávať vaše dieťa rastu. Výročie Valentín svadba a návrh album.

DIY vaše prekvapenie box: môžete prispôsobiť prispôsobenie môžete umiestniť obrázky alebo napísať listy, ktoré môžete vložiť fotografie na pamäti, doplnkov, ktoré vám pomôžu šaty do výbušných krabíc.

Špecifikácie:

Materiál: Papier

Farba: Čierna

Balenie: PVC transparentné okno

Veľkosť:

DIY výbuchu box: Otvorte o 14.2x14.2in, zložené 4.7x4.7x4.7in

Malé okienko v strede: 2.8x2.8in

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Námestie Prekvapenie Výbuchu Box

1 X Tematické Nálepky

1 X Príslušenstva Dekorácie Nastaviť

Štítky: darček valentin, box kvet, narodeniny party decor, Obal, mermaid party box, box packag, kvetinový magnetické darčekovej krabičke, st valentin, moai, valentin.

  • vzor: Jednofarebné
  • Číslo Modelu: Darčekové Krabičky
  • Materiál: Papier
  • Názov Značky: VKTECH
  • Príležitosti: Svadobné & Zapojenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty