Sandblast Stroj Sandblasting Zbraň 90psi Pneumatické Vrhanie Piesku Nastaviť Prenosné Proti Korózii Ochrana Nástroj Nové
Sandblast Stroj Sandblasting Zbraň 90psi Pneumatické Vrhanie Piesku Nastaviť Prenosné Proti Korózii Ochrana Nástroj Nové
Sku: g75933
(0 Recenzie)
Novinka

€13.10 €20.80

Popis:

Sandblast Stroj Sandblasting Zbraň 90psi Pneumatické Vrhanie Piesku Nastaviť Prenosné Proti Korózii Ochrana Nástroj Nové

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: 290*270 mm

Materiál: zliatina hliníka, plastu

Farba: čierna, červená

Spotreba vzduchu: 7cfm, 1981/min

Príjem konektor: 1/4""

Príjem konektor: 1/4" 21LBS (1 KG)

Tlak vzduchu: 90 psi

Zoznam balíkov:

1*piesok blaster

Funkcie:

Nastaviteľný prietok: Pneumatické tryskanie nástroj môže upraviť tryskanie prúdiť ľahko.

- Vysoká kvalita: Plastové a hliníkové telo je ľahké a prenosné, pracovať s ľahkosťou.

- Funkcia: je určená pre väčšinu druhov svetla a malé kovové rohy, sprej na leštenie, surové hrán, odstraňovanie hrdze detaily a viac.

- Dobrý výkon: Zabezpečiť rovnosť atomizáciu a partical veľkosť povrchu maľby.

- Prenosné: Plastové telo, ľahký a kompaktný, môžete ho ľahko.

- Žiadosti: Veľká-kapacita materiálu hrnce používať rôzne typy piesku čiernej ocele jade a viac.

Poznámky:

1. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Všetky objednávky bude dodaný von do 3 pracovných dní po úspešne sme dostali vašu platbu.

3. Ponúkame pravidelné Post Air Mail a nastavili doprava zadarmo metódy.

4. Keďže obchod je nadnárodná, ako aj letecky je najlacnejší spôsob dopravy, to bude trvať dlhý čas na doručenie. Ak nechcete čakať tak dlho, prosím, zvoľte Express a zaplatiť poplatok.

5. Nie sme zodpovední za svoje cla.

1. Ak položiek sa nachádzajú v zlom stave, keď dostal, prosím, kontaktujte nás slobodne. Môžeme vrátenie peňazí alebo odoslať nové pre vás.

2. Ak nie ste spokojní s produktom, pretože osobných preferencií, môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní. Potrebujete zaplatiť prepravné.

3.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

1.12 mesiacov záruka

2.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, alebo s kvalitným problém,prosím kontaktujte nás,ponúkame vrátiť alebo odoslať záruka, ale prosím ponúkajú dôkazy, ktoré preukazujú problém aktívne.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: zbraň sandblast, hrdza, piesok sandblast, sandblast tip, piesok výbuch, blaster piesku, mini sandblasting zbraň, na vrhanie piesku, tryska sandblast, prenosný stroj na vrhanie piesku.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Krmivo Typ: Odstredivé
  • Druh: Iné
  • Typ Napájania: elektrické
  • Aplikácia: Iné
  • Názov Značky: NoEnName_Null

Súvisiace produkty