Volant Hračky Pridať Potešenie Z Jazdy Zábavné Imitácie A Príjemné Jazdy Vzdelávacie Hračka 1 Ks Hot!
Volant Hračky Pridať Potešenie Z Jazdy Zábavné Imitácie A Príjemné Jazdy Vzdelávacie Hračka 1 Ks Hot!
Sku: g76077
(0 Recenzie)
Novinka

€6.70

Popis:

Funkcie:

1.Zábavné vzdelávacie hračka pre deti:Pomôcť vaše dieťa rozvíjať motorické schopnosti, zmysly, predstavivosť, a naučiť dieťa kauzalita. Nechajte svoje dieťa získať viac zábavy v imitácie.

2.Pridať potešenie z jazdy:Ľahké a robustné, to predstierať, driving wheel je ideálny, aby v aute.Vaše dieťatko bude milovať predstierať, že je jazdy v okolí.

3.Všestranný rozvoj detí sluch, predstavivosť:rozvíjať detský sluch a predstavivosť cez roh volant, auto je start-up zvuk a hudobný dizajnu,môže zvýšiť pocit osobnej smer.

4.Bezpečné a zábavné:silné prísavky na základni volante, ktoré môžu byť absorbované na hladké a ploché predmety. Dodáva sa s horn tlačidlá, tlačidlo štart a ĺavého a pravého otočného gombíka ,červené, žlté a zelené svetlo tlačidlo pre funny imitácie a príjemnú jazdu.

Popis:

360 stupeň nekonečné striedanie:rotácia a stlačením tlačidla môžete cvičenie jemnej motoriky, ako je otáčanie, ťahanie, lisovanie a krútenie detskej ruky.Vaše deti ho budú milovať moc.

Špecifikácie:

Materiál : BPA Free Plast, Farba:žltá

Package Zahrnuté:

1 x Volant Hračka

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: hračky volant, mobilný telefón toyota, zuczug mobilný telefón, papagáj biela, kendra chtíč masturbator, s21u, hlava telefón samsung, masturb, bluetooth hlava telefón, 10 sim karty telefón.

  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • Číslo Modelu: 1 x Volant Hračka
  • Materiál: BPA Free Plast
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Hračka Telefóny
  • Funkcie: Vzdelávacie
  • farba: Žltá