Doprava zadarmo Čerstvé Výsledok 2 Systém v Rámci Podzemných Vôd detektor/lokátor/finder
Doprava zadarmo Čerstvé Výsledok 2 Systém v Rámci Podzemných Vôd detektor/lokátor/finder
Sku: g7637
(0 Recenzie)
Novinka

€1 341.52 €1 490.58

Popis:

Popis Produktu

PQWT-TC500 Dlhý Rad Vody Detektor 500 Metrov PQWT-TC500 geofyzikálne prieskumné mapovanie s jedným tlačidlom podzemnej vody detektor využiť prírodné elektrické pole ako pracovať elektromagnetického poľa zdroj, na základe rezistivita rozdiely podzemných rock , rudy alebo podzemných vôd, opatrenie prírodné elektrického poľa na zem z N rôznych frekvenciách elektrické pole komponentu. PQWT-TC500 prírodné elektrického poľa kľúč k mapovanie geofyzikálne prieskumné podzemnej vody detektor je náš najnovší výskum a vývoj výrobkov, pomocou niekoľkých patentovaných technológií. Nástroj hmotnosti je veľmi ľahký na prepravu ľahko , meranie line potrebujete len 10 metrov, jedna osoba bude môcť dokončiť operáciu.

Podrobné Snímky

Funkcie 1. Priamo mapovanie v nástroja s jedným z kľúčových po ukončení merania sa! Nie je potrebné prenos nameraných dát z podzemnej vody detektor do počítača. 2. Vysoká presnosť, silná schopnosť anti-interferencie, široký frekvenčný rozsah. 3. Plne dotykový displej , jednoduché ovládanie, vonkajší high-capacity pamäte karty, ľahko sa prenáša. 4. Údaje nie je stratené, po odstavení, je možné uložiť 999 namerané krivky. 5. ISO2008:9001, SGS certifikát a BV certifikát.

Prečo si Vybrať NÁS

1.Sme len Geologická Prieskumu Zariadenia Ústav v Číne s PQWT Patent vysokej kvality. 2.Vláda a CCTV-7 Odporúčame podzemnej vody detektor 3. Sme v top 10 predaj podzemnej vody detektor v roku 2016 4. Vlastný R&D oddelenie s SGS a ISO9001:2008

Aplikácia

Prípade Zobraziť

Prípad 1: Indie-Podzemné Vody Detektor Dobre pozícia bola nachádza s bodom 13 a 60 m hlboké. Po dobre ukončenie, tam je 40 m3 vody za hodinu.

Prípad 2: Schéma Nanning Guangši--Podzemnej Vody Detektor Dobre pozícia bola nachádza s bodom 3 a 90m hlboké. Po dobre ukončenie, tam je 30 m3 vody za hodinu.

Prípad 3: Turecko--Podzemnej Vody Detektor Dobre polohy sa nachádza bod 15 a 75 m hlboké. Po dobre ukončenie, tam je 21 m3 vody za hodinu.

Viac spätnú väzbu od našich používateľov

Balenie A Dodávka

O NÁS

Chunan Puqi Geologická Prieskumu Zariadenia Ústav je odbornou inštitúciou v číne, ktorí sa zapojili do Výskumu a Vývoja, výroby a predaja potrubia vody detektor úniku, únik automatický analyzátor, geofyzikálne prieskumné podzemnej vody detektor, dutiny detektor, baňa, lokátor, dam potrubia detektor, vrt inšpekčné kamery a potrubia detektor. Viac ako 200 štábov, vrátane 16 senior inžinier, 49 stredne inžinier.V priebehu rokov, Puqi sa zameriava na Hydrogeologický prieskum, Inteligentný data capture technológie a Aplikácie špeciálnych technikou, vykonávať Vedecký výskum, Technické služby a Marketingové aplikácie. Sme dokončili viac než 65 položky, vrátane Národných ministerstiev, Čínsko-zahraničná spolupráca a hlavných vedecko-výskumných projektov. S česť vyhrať počet national research awards, s viac než 117 národných patentov. Medzitým, Puqi vytvorila dlhodobá spolupráca vzťah s mnohých vedeckých výskumných ústavov v Nemecku, USA, Austrália, Hong Kong a iné krajiny a regióny. Počet geologických údajov laboratóriá zriadené na viacerých miestach v číne, pomocou naše vlastné unikátne softvér vykonávať dlhodobé zberu údajov, ich analýzu a detekciu rôznych geologická stavba a nastavenie diferenčného databázy rôznych geologická stavba oblasti.

Naše vody detektor môže automaticky čerpať geológie profil mapy s jedným tlačidlom, z mape môžete zobraziť hĺbka vody a lepšie miesto, kde vŕtať. A čo viac, naše po-predajný servis 24 hodín, sú profesionálne geológovia odpovedať na vaše otázky. Dvojročná záruka

Štítky: baofeng uv 5x walkie talkie, batéria hyt, baofeng v2, quansheng rádio, PQWT, black hawk gr100, baofeng uv 82 nastavenie, baofeng bf uv s9, horúce detektor kovov, V 705.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: PQWT-TC500
  • farba: modrá
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • S LCD Displej Alebo Nie: Áno
  • Názov Značky: PQWT

Súvisiace produkty