Bezpečnostné Lanko, Vonkajší Lezenie Vedenia Pásu Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Ochranu Proti Pádu Lano S Veľkými Závesných Hákov, Carabineer #8
Bezpečnostné Lanko, Vonkajší Lezenie Vedenia Pásu Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Ochranu Proti Pádu Lano S Veľkými Závesných Hákov, Carabineer #8
Sku: g76444
(1 Recenzie)
Novinka

€10.85 €16.95

Popis:

(Vysoká Kvalita): Je vyrobené z Polyesterovej plochý pás+legovanej ocele, pracka, viac ochranné a trvanlivé.

(Závesných Hákov): Dvojité zamykanie modul háčik, Vyrobené z legovanej ocele, je možné zabrániť hrdza, a majú dobrú pevnosť a húževnatosť.

(Jedinečný Dizajn): Táto ozdobná šnúrka na uniforme je určený na zníženie rizika pádu a pošmyknutiu. Môžete ľahko manévrovať okolo prekážok a prekážky, zatiaľ čo zostávajúce pripojené.

(Dĺžka): 22 KN Napätie, spolu 180 cm(6feet), Stredný plochý pás dĺžka je 150 cm(5feet), s karabínou, pracka.

(Vhodné Pre): Bezpečnostný ochranný pás vhodné na výstavbu, lezenie, arborists, registrácia, kontrola, núdzové a záchranné služby, strešné krytiny, zváranie, vojenské a iné odborné pracoviská, ktoré vyžadujú bezpečnosť a ochranu proti pádu.

farba: žltá

Obsah Balenia:

1 * Bezpečnostný Ochranný Pás

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: karabína black modul, karabína 12kn 4, trojuholník karabína camping, dyneema lano, carabin na kľúč, postroj strom, deti lezenie rukoväte, ťažká popruh, postroj bezpečnostný, strom lezenie pásov.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Karabín & Quickdraws

Súvisiace produkty