KAISH 10pcs Slonoviny Vintage Štýl, Hlavne Guitar AMP Gombík Zosilňovač Gombíky
KAISH 10pcs Slonoviny Vintage Štýl, Hlavne Guitar AMP Gombík Zosilňovač Gombíky
Sku: g76492
(1 Recenzie)
Novinka

€5.90 €6.63

Popis:

Úplne nové, nikdy nepoužíval

Farba: Slonová Kosť

Veľkosť: 12 mm (výška) x 21 mm (Vonkajší priemer)

Vyrobené z plastu, s nastavovacou skrutkou

Hodí 1/4" (6.4 mm) hriadeľ hrnce

Vrchný povrch bol trochu poškriabaný pre niektoré ovládacie prvky v domácich preprava, prosím, Nie cenovú ponuku, ak potrebujete bezproblémový gombíky

Budeme dodanie zdarma skrutkovač, ktoré môžete upraviť nastavovacia skrutka

10 Guitar AMP Gombíky

1 Skrutkovač

Platba musí byť doručená do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil. budeme posielať čo najskôr po zaplatení.

Dodávame do 2 pracovných dní . Väčšina našich položky sú dodávané prostredníctvom obyčajných ekonomiky Vzduchu zverejniť bez sledovania odkaz, ak chcete pridať sledovanie odkaz na balení, ďalších $4.00, bude potrebné pre lodnú dopravu. Prosím venujte veľkú pozornosť, aby sa tento termín ešte pred zakúpením.

Sedliak prijať kombinovať dopravu. Ak chcete, aby žiadosť o veľkoobchodnej ponuke, kontaktujte nás, prosím, potvrďte poplatky za doručenie prvý.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci ' s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Budeme loď na adresu, ktorú ste zadali počas platobného procesu, skôr než váš PayPal doručovaciu adresu.

Toto je medzinárodná príspevok z Číny na celom Svete.Normálne dodacia lehota 10-20 dní Spojených Štátoch a vo veku 15-25 pracovných dní pre ostatné krajiny, prosím štedrý pochopiť, že.

Skontrolujte, či vaše objednávky ihneď po ich prijatí. Všetky nároky (poškodený, chýbajúci alebo zle položiek) musia byť podané do 7 dní od dátumu ich prijímať.

Chybné Poradie:

Ak objednávku, ktorú dostal od výrobcu chyby, prosím, napíšte nám fotky z chybného položku okamžite. Chceme vám poslať späť chybný dielec predtým, než sme sa loď, ktorú náhradu. Hneď ako obdržíme chybný dielec a kontrolovať ho, budeme sa dostať náhradu na jeho ceste k vám.

Poškodený v Tranzite:

Skontrolujte, či váš balík(y) predtým, než ste to prijať. Ak vidíte akékoľvek škody a/alebo dôkazy, manipulácie, na vonkajšom obale je POTREBNÉ uistiť sa, že dodávka človek robí záznam z tejto škody na doručení. Keď sa uistíte, že záznam o poškodení je o doručení, povedzte dodávky ovládač, že odmietnete prijať poškodený balík, potom kontaktujte nás ihneď. Hneď, ako sme potvrdiť našu dopravcu, uvidíme získať náhradu na jeho ceste k vám.

Chýba Objednávky:

Ak ste dostali čiastočnej objednávky, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky z čiastkových, aby ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

Nesprávne Objednávky:

Ak dostanete tovar, ktorý ste si neobjednali, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky položky, ktoré ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

V slove, Ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás najskôr!! budeme riešiť vaše problémy čo najskôr. Prosím neotvárajte sporu zľahka pred obráťte sa na nás, že to nevedie k vyriešeniu problému. Vďaka za pochopenie!

Vážime si všetkých obchodov s našimi zákazníkmi, ak ste spokojní s našimi položky a služby, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a nám dať 5 hviezdičiek skóre. Ak máte problémy, uistite sa, prosím, kontaktujte nás prvý a budeme sa snažiť vyriešiť problémy.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte nás kontaktovať,Sme vám odpoveď vám do 24 hodín. Prosím, pozrite si naše podmienky a popisy starostlivo prečítajte si cenovú ponuku.

Štítky: tlačidlo gitara zosilňovač, upgrade trubice zosilňovač, hifi zosilňovač gombíky, bass predzosilňovač, p94 pickup, pedál vox, mux gitara zosilňovač, vintage gitara amp gombíky, HST, kaish gombík.

  • Druh: Gombíky
  • Názov Značky: KAISH
  • Číslo Modelu: Gombíky