ARSUXEO MTB Cyklistické Šortky pánske Outdoorové Športy, Horské Zjazdové Priedušná Loose Fit Ropa Ciclismo Bicykli Cyklistické Šortky 1903
ARSUXEO MTB Cyklistické Šortky pánske Outdoorové Športy, Horské Zjazdové Priedušná Loose Fit Ropa Ciclismo Bicykli Cyklistické Šortky 1903
Sku: g76659
(5 Recenzie)
Novinka

€19.78 €32.96

Popis:

VLASTNOSTI PRODUKTU: 【Quick dry & Priedušná] vyzýva:Tkanina je 92% polyester+8% spandex, vysoko kvalitné materiály sú neuveriteľne priedušná a rýchle sušenie,dokáže udržať si v pohode vo vašom bicykli . 【Ľahká váha & Vlhkosti wicking Textílie] vyzýva udržuje pot preč z vášho tela, takže sa budete cítiť obnoviť a udržať si suché. 【Hlboké bočné vrecká] vyzýva: 6 specious vrecká môžu skladovanie váš mobilný telefón, kľúče, peňaženky, atď.(4 vrecká na zips sú tiež uzatvárateľnom na zaistenie bezpečnosti všetky svoje veci) 【Reflexné logo & Nastaviteľný Pás Dĺžka] vyzýva Reflexné logo na nohy pre aktívny viditeľnosť. Elastické opasok dizajn a nastaviteľné na Suchý zips, popruhy ponúkame vám najlepšie a najviac bezpečné ,jednoduché nastavenie. 【Neforemné Dizajn a Pohodlné] vyzýva 4-Way stretch spandex textílie na pás a rozkroku, neforemné dizajn a pohodlné, pomáha cyklus voľnejšie. 【Vode odolný & Univerzálne použité] vyzýva tento šortky môže zabrániť dážď. Naše zostrojenia cyklistické šortky sú non-reštriktívne, vhodné na cyklistiku, beh, turistika, lezenie, cestovanie, camping, horolezectvo, rybolov a iné outdoorové aktivity.

Poznámka:

Tento veľkosti oblečenia informácie (US) len pre referenčné účely, a umožniť 1-3 cm (0.4-1.2") rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Vitrína

Poznámky O Obchodnú Spoluprácu Ak ste predajcom, ktorý chcete predávať naše produkty, môžeme urobiť drop shipping. ponúkame vám dobrý veľkoobchodné ceny a fotografie bez vodotlače, aby ste mohli ukázať, že pre vášho zákazníka. O Dodávky Po aktualizujeme sledovacie číslo, môžete sledovať približne 2 až 5 dní neskôr, môžete nás požiadať, aby sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás. A ak chcete rýchlejšie zásielky, to je v poriadku, môžete si vybrať, EMS, DHL, Môžeme vám poskytnúť zľavu z prepravných nákladov. O Návrate a Vrátenie, Ak produktov sended s chybu, alebo s škody, atď. Že patria na zodpovednosť predávajúceho, prosím, kontaktujte predávajúceho na prvýkrát, predávajúci bude riešiť tento problém. Ak iné dôvody, pre nie-rád-štýl, alebo nie-fit-veľkosť dôvodu. To je v poriadku, môžete sa vrátiť späť produktov na nás, Ale kupujúci by mal platiť všetky návrat expedičný poplatok. Ďakujeme za pochopenie. O Veľkosti Informácie Máme naše veľkosť grafu, ak sa nemôžete rozhodnúť, svoju veľkosť, potom nás môžete kontaktovať, sme vám nejaké návrhy. O Platbu v Súčasnosti, môžete Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod zaplatiť za objednávku. Vždy sme myslíte, že Zákazník NIE je.1, Ak máte nejaké OTÁZKY alebo PROBLÉM, prosím E-MAIL NÁS. Dúfame, že budete mať nádherný zážitok z nakupovania!

Štítky: mtb mužov z kopca, arsuxeo mužov, gymshark šortky mužov, jersey zjazdové krátke sleevs, bike sport, cyklus krátky modrá, bicykel mužov krátke, motocross, oblečenie, cyklistické mtb mužov, arsuxeo bunda.

  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Pohlavie: MUŽI
  • Položka Druh: Šortky
  • Názov Značky: ARSUXEO
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Číslo Modelu: 1903
  • Textílie Typ: JERSEY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Spandex
  • Funkcia: Ochrana pred UV žiarením
  • farba: orange;modrá;čierna;zelené

Súvisiace produkty