1 ks x HM - 13 duálny režim bluetooth 4.0 modul podpory SPP BLE master a slave, všetko v jednom dlhý rad DOSKA NIE je SÚČASŤOU HM-13
1 ks x HM - 13 duálny režim bluetooth 4.0 modul podpory SPP BLE master a slave, všetko v jednom dlhý rad DOSKA NIE je SÚČASŤOU HM-13
Sku: g76766
(0 Recenzie)
Novinka

€4.17

Popis:

HM-13 je duálny režim bluetooth modul.

HM-13 mať malé rozmery 18.5 * 13mm HM-13 podpora EDR(SPP) a BLE protokol. HM-13 podpora NA Príkazy. HM-13 EDR režim podporu slave úlohu a BLE režim podpora Master a slave funkcií. HM-13 podpora diaľkového ovládania. HM-13 EDR rozsahu 30 metrov a BLE rozsahu 60 metrov. HM-13 podpora dual standby a podporu dva odkazy v rovnakom čase.

Ak potrebujete údajového hárka,dajte nám prosím vedieť.

Sme predávať len nové komponenty,žiadne falzifikáty,č vleky,č používa.Kúpiť s dôverou!! Garantujeme, že naše produkty 100%. Ak z akýchkoľvek dôvodov, ale nie kvalitu,ste stále spokojný s nákupom, jednoducho vrátiť v jej pôvodnom stave, vám vrátime plnú sumu.Ale zákazník musí platiť vrátiť nákladnej a nesieme bývalý expedičný poplatok. VRÁTI

Chybný tovar musí byť vrátení v 60 dní na vrátenie dane; prosím, dajte nám do 45 dní od doručenia vašej položky, ktoré je chybné.Musíte nás kontaktovať pre Vrátenie Povolenia. Vaše vrátenie bude vydaný po našom prijatí položky späť k nám v pôvodnom stave.

O NÁS

Sme špecializovaná na obchodovanie elektronické komponenty malých dávok pre našich zákazníkov.Sme nákup dielov od výrobcu,veľké korporácie a nezávislých distribútorov na celom svete.Ak potrebujete akúkoľvek zložku, ktorá nie je uvedená v našom obchode.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Pravdepodobne sme mohli dostať, že pre vás.Nezabudnite na to najdôležitejšie:Budeme zaoberať len **NOVÉ** diely!

AKÉKOĽVEK MNOŽSTVO,PROSÍM, KONTAKTUJTE MA.

HM-13 je duálny režim bluetooth modul. HM-13 mať malé rozmery 18.5 * 13mm HM-13 podpora EDR(SPP) a BLE protokol. HM-13 podpora NA Príkazy. HM-13 EDR režim podporu slave úlohu a BLE režim podpora Master a slave funkcií. HM-13 podpora diaľkového ovládania. HM-13 EDR rozsahu 30 metrov a BLE rozsahu 60 metrov. HM-13 podpora dual standby a podporu dva odkazy v rovnakom čase.

Štítky: hm 11, bluetooth hm, dlhý rad bluetooth náramok, wifi modul bluetooth, hifi, modul bluetooth vysoký rozsah, dlhý rad fotoaparát, bluetooth, Bluetooth Modul, ble, ble rada, dlhý dosah bluetooth modul.

  • Číslo Modelu: HM - 13
  • Prevádzková Teplota: N/A
  • Napájacie Napätie: 3.3 V
  • Názov Značky: Cooboard
  • stav: Nové
  • Strata Sily: N/A
  • Druh: Bluetooth Modul
  • Aplikácia: UNO