Kúpiť 2 get 1 AKARZ Najlepšie nastaviť jedlo TEA TREE ZÁKLADNÉ IL Aromaterapia tvár, telo, starostlivosť o pleť, SPA, Masáže TEA TREE Oil
Kúpiť 2 get 1 AKARZ Najlepšie nastaviť jedlo TEA TREE ZÁKLADNÉ IL Aromaterapia tvár, telo, starostlivosť o pleť, SPA, Masáže TEA TREE Oil
Sku: g76903
(1 Recenzie)
Novinka

€9.72 €17.68

Popis:

17208

Tea Tree je para destilovaná z listov a konárika na strome nájsť iba v Austrálii a Tasmánii. Niektoré jeho hlavné chemické zložky sú terpinene-4-ol, cineol, pinene, a terpény. Tea tree má silné antibakteriálne, protiplesňové a protivírusové esenciálny olej s pridanou schopnosťou tiež je silný immuno-stimulant. Pre tých jednotlivcov, ktorí sú imunitný ohrozená alebo sú pomalé zotavenie z chorôb, tento olej je cenný okrem pravidelných režimu. Je neoceniteľný pri prechladnutí, chrípke a infekčné choroby a, ak je použitý pri prvých príznakoch týchto ochorení budú podporovať nadmerné potenie, ktorá je cenným odpoveď na infekciu. Na mnohých príležitostiach, to bude dosť na zastavenie choroby z rozvojových a ak nie, môže výrazne znížiť závažnosť a pomáhajú predchádzať sekundárnej infekcie. Je to nie tak, potláča infekcie, ale tým, že aktívne bojuje ho. Čistý tea tree bol použitý priamo na opary a vyrážky s skvelých výsledkov. Vedenie moderovanie na mysli, by nemali byť žiadne nežiaduce účinky z uplatňovania priamo na kožu. Bradavice môžu byť odstránené tým, pokles priamo na bradavicu a krytiny s obväz denne, kým je zmizla. Môže to trvať niekoľko týždňov, ale tu, trpezlivosť je cnosť! Pri použití v umývanie tváre, Tea Tree je ideálny pre liečbu akné (alternatívne s levandule a bergamotu). Ako protiplesňové, Tea tree je ideálny pre ringworm a plesní na nohách, ako aj pomáha ovládať candida albicans (kvasinky). Štúdie teraz sa zistilo, že Tea Tree použiť ako preventívne opatrenie, na pacientov pred operáciou spôsobí, že pacient vybudovať silu, a preto obnoviť rýchlejšie post operatívne. Tento olej sa hodí aj s Clary Šalvia, Klinček, Pelargónie, Levanduľa, Majoránka, Rozmarín, Muškátový oriešok a.

Čo je Tea Tree Olej? Tea tree olej, tiež známy ako Melaleucal alternifoliais, je éterický olej, ktorý bol asi na dost dlho, ale nie až v poslednom desaťročí sa jeho liečebné dávky boli lov na ako oheň. Olej sa získava z rastlín, pôvodom z Austrálie a nie je možné nájsť prirodzene sa vyskytujúce inde. Aké sú liečivé dávky Tea Tree Olej? Tea tree olej je "všeumelec", pokiaľ ide prostriedky ísť. Najjednoduchší spôsob, ako pochopiť výhody, je myslieť: kožné problémy, + tea tree oil = liečenie (vo väčšine prípadov). Tea tree olej je známy pre svoje aktuálne antiseptické a anti-hubové liečby alebo infekcie-zníženie dávky. To má tiež antibiotické vlastnosti a pomáha pomoc proti potravinách, ako sú kožné infekcie, vyrážky, popáleniny, lupiny a oveľa viac. Treba poznamenať, že tea tree olej by nemali byť použité na deti mladšie ako 6 mesiacov 1. Pomáha liečiť a upokojenie spálenín. 2. Lieči kožné infekcie, prirodzene. 3. Zmierňuje svrbenie z vyrážky, rovnako ako pomáha znížiť vyrážky. 4. Môže byť použitý ako all-purpose cleaner: Vyplniť spreji s 1-2 lyžičky. tea tree olej a zvyšok fľašu s vodou. 5. Lieči akné. 6. Pomáha predchádzať vši prirodzene; stačí pridať pár kvapiek do svojho šampónu. 7. Niekoľko kvapiek v zvieratá prepraviek alebo miest udržať blchy preč. 8. Odstraňuje kliešte; stačí pridať do kože, a malé stinker zvyčajne uvoľnite západku. 9. Lieči necht huba a Plesní na nohách. 10. Pomáha odstrániť kožné značky. 11. Prirodzene odstraňuje zápach z úst. (Svišťanie niektoré tea tree oleja a vody v ústach.) 12. Môžu byť použité v domáce zubná pasta recept. 13. Bol nájdený ako účinná liečba bradavíc. 14. Upokojuje bodnutie hmyzom. 15. Lieči ringworm. 16. Lieči lupienky a iné kožné ochorenia. 17. Zmierňuje astmu alebo iné dýchanie podmienok, keď pár kvapiek sú pridané do zvlhčovača. 18. Funguje ako antiseptikum na malé kusy. 19. Udržuje vašu kúpeľňu čerstvé. 20. Zmierňuje earaches; mix 1 kvapky tea tree olej s 1 tsp. olivový olej, drop zmesi do ucha a potom odstrániť, nakláňanie hlavy. 21. Osviežiť bielizne: Pridať pár kvapiek do svojho práčka vôňa vaše oblečenie. Tiež, ak ste zabudli dať šaty na vlasy, spustite opäť s tea tree olej na odstránenie plesní. Môžete tiež vôňa vlny na vlasy gule s tea tree olej. 22. Pomáha osviežiť koberec. 23. Môže byť použitý v niekoľkých domáce kuchyňa čistiace prostriedky. 24. Čistí forma: Kombináciu jablčného octu a tea tree oleja a kroviny formy; miesto vonku na slnku-suché. 25. Môžu byť použité v domácich prírodný dezodorant.

Štítky: starostlivosť o pleť acessorie, tváre nastaviť, nastaviť ženy, massag olej, organické výrobky na starostlivosť o pokožku tváre, porno tričko, slim tea, esenciálny olej pure, tvár pižmo, difuser esenciálny olej, voda.

  • Použitie 1: Wellness , Masáž , Aromaterapia
  • Účinnosť: Hydratujú, Hydratované Fade, Vrásky
  • Éterické oleje Kvality: Top-kvality tovaru
  • Použiť obal: Všetky Pokožky
  • Použitie: Telo
  • Pohlavie: Žena
  • Certifikácia: Medzinárodné Esenciálny Olej Združenia
  • Číslo Modelu: AD001A
  • Číslo Certifikátu: ISO/9842_2005_66111
  • Zložka: Prírodné Rastlinné Extrakty TEA TREE éterický Olej
  • NET WT: 10 ml*3
  • Množstvo: 10 ml*3
  • Využitie 2: Éterické oleje pre aromaterapia výustiek
  • Starostlivosť O: Starostlivosť o tvár, starostlivosť o Pleť, starostlivosť o Telo
  • Krajina/Región Výroby: Francúzsko
  • Názov Značky: AKARZ

Súvisiace produkty