Vysoká kvalita 400mm/16inch Digitálne Uhlomery Digitálne uhol úrovni/digitálna vodováha& Uhol Finder farba je náhodné
Vysoká kvalita 400mm/16inch Digitálne Uhlomery Digitálne uhol úrovni/digitálna vodováha& Uhol Finder farba je náhodné
Sku: g77331
(0 Recenzie)
Novinka

€18.69 €31.16

Popis:

16" Digitálne Uhlomery, Uhol Finder & Úrovni

s LCD Displejom

Vysoká kvalita s veľmi lacné ceny!

Digitálne uhlomery/uhol finder je one-z-za-druhu produktu, ktorý meria uhly presne a rýchlo. Je ideálny pre kontrolu a prenos uhlov pre prestavba, skriňa inštalácie, počítadlo inštalácie, meranie strešné uholníky, montáž up okná alebo dvere, zarovnanie dreva formy na betón liatím, montáž až koberce a parkety alebo dlaždice podlahy, zarovnanie a kontrolu zábradlí a koľajnice, kontrola pre správne nosenie-up na všetky šikmé plochy, a oveľa viac. Funkcie back-osvetlené digitálnym výstupom a má funkcia hold zmraziť merania. Palec-skrutku zámky dole pivot, keď je to potrebné, aby sa zabránilo pohybu meraného uhla. Dve libely stanovený na 90 stupňov, aby sa navzájom aplikácie, keď potrebujete štandardnej úrovni. Dĺžka: 16" Merací uhol rozsah: 0-225 Stupeň Zvýšiť/znížiť uhol: 0.1 Stupeň Prírastkoch Automaticky vypne, po piatich minútach. Meranie presnosť: +-0.5 stupeň Digitálne Presnosť 0.1 stupeň pre všetky rozsahy Zobrazovanie "Hold" funkcia Podsvietený LCD displej Dual ducha(bublina) indikátory úrovne Pivot Zámok Batérie: 9V ( batérie nie vrátane leteckej prepravy)

Vážený zákazník Pls poznámka náš produkt nie je vrátane batérie, ako batérie je zakázané vzduchu lietať! Je to 9V batériu! Môžete si ho kúpiť od vašej krajine shop! Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Štítky: doprava zadarmo digitálna vodováha, veľká elektronická vodováha, nemecký vodováhy, malé digitálna vodováha, 24 digitálna vodováha, vodováha digitálna professional, 120 digitálna vodováha, ajustable vodováhy, 4 vodováhy, elektronická vodováha.

  • Číslo Modelu: DC06
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ETOPOO

Súvisiace produkty