Photo Studio 67 cm > /26.38" Boom Arm Súpravy Brvna Fotografie, Video Príslušenstvo
Photo Studio 67 cm > /26.38" Boom Arm Súpravy Brvna Fotografie, Video Príslušenstvo
Sku: g77386
(1 Recenzie)
Novinka

€12.13 €14.98

Popis:

Vitajte na Ying Nuo Fotografické Príslušenstvo Obmedzené Obchod,existuje veľa rôznych štýlov, fotografických prístrojov na predaj!!!!!!!!!

Fotografie 67 cm > /26.38 v Boom Arm + Koliesko Svorka

s Loptou, Vedúci + Mobilný Telefón Držiteľ Klip Vysokej Kvality Cross Bar Photo Studio Príslušenstvo

Toto je vysoko kvalitný univerzálny boom arm položku,môže byť použitý aj s loptou, vedúci+mobilný telefón, clip,viac mikrofón klipy ,krúžok svetlo(ak má loptu hlavou)atď.

Môže sa použiť na ľahké stojan čo trubice s priemerom 19 mm alebo menej. Je to jednoduché a praktické chcete nainštalovať, a To je veľmi jednoduché použitie fotografického príslušenstva. Verím, že sa vám bude páčiť.

Položka D etail : Materiál :Uhlíková Oceľ+ABS; Pracovné veľkosť boom arm : 67 cm > /26.38 palec; Držiaka Telefónu Pracovných Siize : 6-9 cm; Priemerom Kolesa Svorka:15 mm-19 mm Čistá hmotnosť :o 412g.

Oznámenie: Mikrofón Klipy a Príslušenstvo,mobil,Krúžok Svetlo a Stojan nie sú v cene!

Package Zoznam: Boom Arm s Volantom Svorka+Loptu Hlavou + Mobilný Telefón Klip x1pcs.

Poštovné a Doručená Prosím, aby do 48 hodín prípravy na odoslanie. Sme si nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu. Ak potrebujete expresná doprava,kontaktujte nás prostredníctvom správu predtým, ako si ju kúpite.Extra prepravné poplatky budú účtované express. Ak sa rozhodnete, dhl, ups, ems, potvrďte prosím vašu adresu & Telefónne číslo je správne!!! Nebudeme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. PLATBY prijímame Alipay,Western Union,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom. PODMIENKY&POLITIKY zásady pre vrátenie tovaru 1To vrátiť tovar, musíte kontaktovať nás a fotografovať položka jasne ukázať akékoľvek poškodenie alebo neobvyklé aspekty. 2Approved vráti budú podrobené kontrole na mieste.Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave so všetkými pôvodnom obale. 3Warranty sa nevzťahuje na položku vady spôsobené nesprávnym používaním.(tj.fyzické alebo kvapalné poškodenie). 4All poštovné a manipulačné poplatky sú nevratné. 5Return poštovné náklady, ktoré sú zodpovednosť Kupujúci.Budeme pokrytie nákladov na odoslanie náhradných /opravených položiek. 6Within 7 dní po obdržaní vašich produktov ,sme sa ponúka bez ťažkostí 7 dní exchange/nahradiť, iba ak sú vaše položky, sa zistí chybný výrobcu. Spätná VÄZBA sa spoliehame na naše povesti a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a vždy bude v našich silách, aby vám pomohol. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie,ktoré môžete mať, a budeme sa snažiť vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Štítky: boom papier, passat osvetlenie auta, profesionálny foto svetlo, pre photo studio softbox, Boom, brvna motocykel, fotografie osvetlenie súpravy štúdio veľké, c stojan fotografie, súprava photo studio, kamera video.

  • Model Numb: Boom Arm
  • Telefón Majiteľa Pracovné Veľkosť: 6-9 cm
  • Materiál: Uhlíková Oceľ+ABS
  • Boom Arm Pracovné Veľkosť: 67 cm >
  • Číslo Modelu: Ľahké Stojan Boom Arm Súpravy
  • Package: Áno
  • Miesto Pôvodu:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Lightupfoto

Súvisiace produkty