Stojan Ceruzka Držiteľ Teleskopická Puzdro Na Ceruzku, Pero Box Papiernictvo Puzdro Taška
Stojan Ceruzka Držiteľ Teleskopická Puzdro Na Ceruzku, Pero Box Papiernictvo Puzdro Taška
Sku: g77573
(0 Recenzie)
Novinka

€2.83 €5.35

Popis:

73300 Peračník Funkcie:

â...Kvalitné a Trvanlivé : teleskopická ceruzka tašky sú vyrobené z kvalitného plátno, odolný, ľahko sa čistí .Ľahký, ale robustný plátno,poskytne táto ceruzka taška skvelú ochranu pred prachom,škrabancami a oderom.

â...ĽAHKO OTVORIŤ A ZATVORIŤ - Zipsy dizajn, hladká, napnutá ochrany, ľahký, ale veľkú kapacitu,skvelá pre ukladanie rôznych umenie, perá, ceruzky a iné drobné veci a ideálny darček k spisovateľ priateľov a študentov

â...VŠESTRANNÝ PAPIERNICTVO ORGANIZÁTOR - pero držiak môžete dokonale zapadajú druhy izby, nádherný doplnok do vášho domova, školy, úradu, aj obchody, udržať váš stôl dodávky organizované vo veľkom štýle. S jeho správnu veľkosť, nezaberie veľa priestoru.

â...ŠIROKÝ APLIKÁCIE-pero taška nie je len peračník, ale tiež môžu byť použité pre kancelárske príslušenstvo organizácie, kozmetická taška, úložný vak, cestovné make-up puzdro, kefka prípade, mince kabelku, plavidlá, puzdro. Jeho kompaktným rozmerom sa ľahko zmestí do takmer akéhokoľvek taška pre spojenie s vami.

â...IDEÁLNY DAR - Ideálny darček na Promócie, Narodeniny, Späť do Školy. Toto je ceruzka prípad pre dievčatá, chlapcov a dospelých, jednoducho pre každého. Ita€™s perfektný darček pre deti, mladých alebo dospelých na ich narodeniny, Vianočný darček, alebo späť, na školské potreby

Špecifikácie:

Materiál: Plátno

Farba: Ako na obrázku

Rozšírenie Veľkosť: Široké:12 cm(4.72 v),Vysoká:17 cm(6.69 v)

Množstvo: 1Pc

Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:(bez maloobchodného balenia)

1 x puzdro na Ceruzku

Štítky: stylest pero prípade, kórejský make-up puzdro, prípade pero, peint peračník, ceruzka puzdro, taška ceruzka, ereser ceruzka box, pero, puzdro, držiak na ceruzky, plniace pero stojan.

  • Číslo Modelu: Plátno Roll Pero Opony/Ceruzka Taška Prípade Make-Up Zábal
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty