Univerzálny scaler auta 3663 TV Kontrolór Vodič Doska Digitálny Signál DVB-C, DVB-T2, DVB-T Univerzálny LCD UPGRADE 3463A s lvds
Univerzálny scaler auta 3663 TV Kontrolór Vodič Doska Digitálny Signál DVB-C, DVB-T2, DVB-T Univerzálny LCD UPGRADE 3463A s lvds
Sku: g77971
(3 Recenzie)
Novinka

€9.92 €19.08

Popis:

Popis produktu: Tento model je univerzálny Regulátor 3663 dáva možnosť postaviť na základňu prenosného počítača alebo monitora matice plnou multimediálne TV C T-2 tuner na palube zbavenie sami o možnosť používať ho ako monitor.

Radič 3663 má na palube analog-to-digital Touraine Rafael R842 s podporou pre T-2, DVB-T, DVB-C, ATV, len hovorí, podpora pre viac digitálny signálový kábel, teletext TV a rádio. Ako hlavný čip má povolené nie len využívať plný potenciál TV čip, ale nie je zbavený možnosti reprodukovať fotografie, video, audio súborov z USB kľúča. Všetky inovácie zavedené v tento model je možné použiť silnejší master čip. Vhodné pre : Európa, Afrika, päť krajín Strednej Ázie, na Blízky Východ, Rusko, Thajsko, Mjanmarsko, Keňa, Portugalsko, Malta, v Ugande a v iných krajinách alebo regiónoch.

Funkcia:

Podpora Digitálneho Signálu a ruskej Radič čip: LUA63A82

TV tuner čip: R842

OSD Jazyky: ruský, anglický, český, Francúzsko, Magyar, Polski, Dansk, Espanol, Hrvatski, Holandčina, Nemčina, Italliano, Norsk, Portugues, Suomi, Svenska, arabčina, atď. (viac pls pozrite sa na video)

Príkon: DC 12V 4A

Zvuk výstupný výkon: 2x8W

Spotreba: prevádzkový režim -> = 6W

jednoduché -

USB slot je možné použiť na aktualizáciu softvéru a prehrávanie multimédií, ako napríklad Film, MP3 a JPEG. Ako zistiť, či váš panel vhodný na tomto fóre? Krok 1: Nájdite si svoj LCD modelu rozlíšenie (môžete kontrola uznesení z tohto odkazu: )

Ako do Továrenské nastavenie? Stlačte tlačidlo"Input" tlačidlo, potom stlačením tlačidla"1 1 4 7" môžete nastaviť boot logo a zrkadlo displej.

Package zahrnuté:

1 x 3663 Radič Rady (Zelená farba, alebo Čierna farba, borad)

1 x Diaľkový

1 x IR

1 x 7 tlačidlo

1 x 25 cm Dátový Kábel

Upozornenie: kábel nie je pre 2 8 bit 30 kolíkov, Prosím, overte, či je váš prístroj používa pre tento kábel. ak nie situable, musíte Si kúpiť kábel na Golstroj.sk, ktorý je vhodný pre vaše zariadenia Jazykoch

Vyhľadávanie

Hrať Film Z USB

Ako do Továrenské nastavenie? Stlačte tlačidlo"Input" tlačidlo, potom stlačením tlačidla"1 1 4 7" môžete nastaviť boot logo a zrkadlo displej. Stlačte VSTUPNÉ 1147 do továrne nastavenie, ak obrazovka je zlé,Stlačte tlačidlo "vstup 1147" na diaľkovom ovládači intofactory nastavenie-"Zvláštny režim"-LVDS MAPU Potom stlačte"vľavo/vpravo" a zmeniť LVDS Mapu číslo správne číslo, na LCD panel bude ísť na normálny obraz. Spojenie len pre referenčné (Panel Pre potreby invertor)

Štítky: v lvds, tv, ESP32, tv základná doska digital, arduino nano, earphon, mt561, mega súpravy upgrade, android lcd tv kontrolór vodič doska, t2.

  • Package: SOP
  • Názov Značky: AOKIN
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Regulátor Napätia
  • stav: Nové