Mini Elektrická Reťazová Píla Akumulátorové Ručné Prerezávanie Videl S Led Svetlom Prenosné Batérie Drevo, Frézy Domov Záhrada Prihlásenie Výkonu Nástroj
Mini Elektrická Reťazová Píla Akumulátorové Ručné Prerezávanie Videl S Led Svetlom Prenosné Batérie Drevo, Frézy Domov Záhrada Prihlásenie Výkonu Nástroj
Sku: g78045
(0 Recenzie)
Novinka

€11.39 €13.41

Popis:

Funkcie:

1. Upgrade jednoručné Reťazová píla: Tento mini reťazová píla váži iba o 0,7 kg a má celkovú dĺžku len cca 33 cm /13 palcov.

Upgrade bezpečnosť bezpečnostný spínač, prsty potrebné stlačte a podržte prepínač v rovnakom čase začať pracovať, aby sa predišlo nehodám a úrazy alebo zranenia, ženy možno ľahko ovládať a používať ho, a dlho fungovať nebude únavné.

2.LED osvetlenie a efektívne rezanie: Inovovaný s LED osvetlenie, dokonca aj v noci práce nie je dotknutá, elektrická reťazová píla vám môžu pomôcť vyriešiť problémy staromódne, prihlásenie, a výrazne zlepšenie efektivity práce. Elektrický videl trvá približne 10 sekúnd na rezanie dreva s

priemer 15 cm. Táto elektrická píla je veľmi vhodná na rezanie dreva, prerezávanie, a záhradníctvo.

3. Silný Výkon: Tento lithium-ion reťazová píla akumulátorové prijíma vysokokvalitné sprievodca reťazca, ktorý je hlboko ochladzovať, aby sa zabezpečilo hladké rezanie.

Drevené zuby dizajn môže vytvoriť reťazovú pílu, prilepené na vetvy, a orezávanie a výrub efektívnejšie a rýchlejšie. 4. Inovovaný Ochrany Doska Design: S premenlivou rýchlosťou, ochrana rada môže blokovať striekajúcej trosiek a reťazovú pílu, prepínať môžete stretnúť rôzne stavebné potreby nekonečne variabilná rýchlosť, rýchly alebo pomalý, podrobnejšie prerezávanie a lepšiu ochranu stromov.

5. Ergonomický Dizajn: môže To byť držaný jednou rukou, je ľahký a prenosný, a elektrické píly prijíma protišmyková rukoväť dizajn, ktorý je veľmi pohodlné držanie a nebude únavné práce na dlhú dobu.

Špecifikácie:

Štýl: Upgrade Tretej Generácie -4 palcový jednoručné motorovou Pílou

Upgrade funkcia: bezpečnosť bezpečnostný spínač +ochranný kryt+led

Typ: UK zástrčku, EÚ zástrčku, NÁM plug

Farba: čierna, červená

Batérie: 550 (w)

Čistá hmotnosť: cca 0.7 (KG)

Hmotnosť balenia: o 1300g

Príručka štítok dĺžka: cca 4 palca

Rýchlosť reťaze: 5 m/s

Reťaz: rýchle čítanie úprava

Motorové jednotky: silný magnet motora

Hĺbka rezu do dreva: cca 80 (mm) / 3.15 palec

Hĺbka rezu v rúre: cca 80 (mm) / 3.15 palec

Pílového kotúča veľkosť/priemer: cca 110 (mm) /4.33 palec

Maximálny rezania hrúbka: približne 80 (mm) / 3.15 palec

Rozsah aplikácie: ovocie prerezávanie a prihlásenie

Poznámka: príslušenstvo štýl je náhodné!

Balenie Zoznam:

Elektrické Píly Holé Stroj*1

Batérie*1

Nabíjačka*1

Skrutkovač*1

Kľúč*1

Ochranný Kryt*1

Anglický Manuál*1

Poznámka: príslušenstvo štýl je náhodné!

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

• Prosím nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: rukou záhradnícke nástroje, l elektrický záhradnícke nožnice, píla na drevo, videl, nástroje, náradie., reťazová píla akumulátorové, electr nástroj, electr videl, krém mrazničky, reťazová píla gasolin.

  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Hĺbka rezu v dreve:
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Pre: ovocie prerezávanie a prihlásenie
  • Videl Typ: reťazová píla
  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • Menovitý Príkon: 550w
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Certifikácia: CE
  • Príkon: 500W-799W
  • Menovité Napätie: 24V

Súvisiace produkty