72pcs Farebné Motocross Dirtbike Kolesa Rim Zábal Kryt Auta Hovoril Pokožky Rúry Zahŕňa Univerzálne Uchytenie Väčšina Motocykel, Bicykel Vlastné
72pcs Farebné Motocross Dirtbike Kolesa Rim Zábal Kryt Auta Hovoril Pokožky Rúry Zahŕňa Univerzálne Uchytenie Väčšina Motocykel, Bicykel Vlastné
Sku: g78112
(0 Recenzie)
Novinka

€6.28 €6.76

Popis:

Funkcie: Prispôsobiť bicykli, motorke, a street bike s Hovoril Zábaly! Váš bicykel bude inovovaný vzhľad a uhladené s rôznymi farbami hovoril zábaly, aby si vás ideálny. Univerzálne Kolieska RIM HOVORIL OBALY OBALY Na Dirt Bike, Materiál: Plast, Farba: Červená,Modrá,Biela,Zelená,Žltá,Čierna... Dĺžka: 235mm

Obutie:

Univerzálny obutie.

Pre KTM 65 85 80 160 125 250 450 500 V EXCF V F 125 250 450

Pre Honda 125,pre SUZUKI 250 ,pre YAMAHA 450 ,pre KTM 150 ,pre KAWASAKI 500 CR YZ, RM KX CR

Pre CR YZ, RM KX 80 125 250 CRF 450 500 YZF RMZ KXF KTM

Pre CR YZ, RM KX 85 motocyklom 500 CRF YZF RMZ KXF

pre YAMAHA 450 XT600 XT225 XT250 TW200 WR250X SUPER tenere es SUPER tenere

Balík Obsahuje:

72pcs Kolies Rim Zahŕňa

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: ktm dirtbike, dirtbike pneumatiky, seadoo gtx, seadoo xp, hračka vaz 2103, vlastné ipad, motocykel nálepky koliesko, 10.1 tablet keyboard, dirtbike nohavice, ružová sedlo.

  • Položka Druh: Nálepky
  • Balenie: Prichádza Balené
  • Typ Nálepky: Kreatívne Nálepky
  • Model: Oem
  • Názov Značky: DOVOLIŤ NÁDEJ
  • Druh: Iné 3D Nálepka
  • Umiestnenie Nálepky: Celé Telo
  • Druh Materiálu: ABS
  • Dizajn: Karikatúra
  • Názov Modelu: 2103
  • Kategória: Studené Svetlo Tablety

Súvisiace produkty