Komplexné olej na masáž "Anti-Celulitída" SIBERINA
Komplexné olej na masáž "Anti-Celulitída" SIBERINA
Sku: g78167
(1 Recenzie)
Novinka

€9.44

Popis:

PRÍRODNÝ KOMPLEX OLEJ NA MASÁŽ "СОГРЕВАЮЩИЙ"

Prírodný komplex oleje "СОГРЕВАЮЩИЙ" efektívne tóny a разогревает pokožky, dáva neuveriteľné hladkosť a бархатистость. Zahrnuté v zloženie oleja stimuluje a разогревающим akcie, выводят tkaniva, toxíny a prebytočnú tekutinu. Vitamíny a výťažky starostlivosti a ухаживают pokožky, vyživuje a obnoviť ho. OLEJ РЕПЕЙНОЕ zlepšuje krvný obeh, stimuluje lepší prísun živín a kyslíka do buniek vrchnej vrstvy pokožky. MACADAMIA OLEJ Intenzívne Vyživuje, zmäkčuje, odstraňuje nepríjemné pocity a стянутость, разглаживая jemné línie a hlboké vrásky. OLEJ ТАМАНУ má смягчающими a hydratačné vlastnosti, zmierňuje podráždenie. ESENCIÁLNY OLEJ, ZÁZVOR A ŠKORICA dokonale hydratujú a согревают pokožky, bráni vzniku strií. VITAMÍN E zabrániť starnutiu pleti, podporovať ich pružnosť, нормализует lipidov rovnováhu. CRANBERRY EXTRAKTY A ŠALVIA majú silné фотозащитным akcie, urýchliť proces syntézy kolagénu. VÝŤAŽKY Z ČIERNEHO KORENIA A MÄTY pomôcť odstrániť "апельсиновую корку", malé stuhy, расслабляют, zmierniť tón a зажатость svalov. Má povzbudzujúci a tonizujúce účinky, stimuluje bunky tela.

ZLOŽENIE:

Olej репейное, olej macadamia olej, mak, olej таману, esenciálny olej, zázvor éterický olej škorica, čistý esenciálny olej pačuli esenciálny olej, čierne korenie éterický olej šalvia, cranberry extrakt extrakt крапивы, extrakt mäty, púpava extrakt, vitamín E. INCI: Arctium Lappa Root (Lopúch) olej, Makadamové Integrifolia matica olej, semená Maku olej, calophyllum Tacamahaca olej, Zázvor esenciálny olej, Škorica leaf esenciálny olej, Pačuli esenciálny olej, čierne Korenie esenciálny olej, Salvia officinalis esenciálny olej, Vaccinium oxycoccos extrakt, Urtica dioica extrakt, menhta piperita extrakt, Taraxacum officinale extrakt, Tokoferyl Acetát.

Masáž je jedným z najznámejších zdravia, starostlivosť o telo, ako v medicíne, tak v kozmetickom priemysle. Od staroveku je masáž sa používa pri liečbe a prevencii rôznych ochorení pohybového systému, a tiež v záujme zlepšenia саморегуляции tela, metabolizmus a posilniť mechanizmy ochrany. Okrem toho, masáž má blahodarný, pomáha relaxovať a zmierniť napätie. Na účinnosť postupov masáž základné použitie prírodných olejov. Oni насыщают pleti prospešné živiny, оказывая hydratačné a питательное vplyv.

SPÔSOB UŽÍVANIA:

Malé množstvo oleja na čistú suchú pokožku v kruhový pohyb, rovnomerne výdaj s tenkou vrstvou. Pre postupy zábaly uplatňovať komplexné oleje na problémové oblasti a zábal film za 40 minút. Odlúpnite film a nech маслам namočiť. Postup zábaly stráviť viac často 2-3 krát týždenne.

BALENIE: 100 ml

Čas použiteľnosti: 1 rok. Po otvorení skladujte 6 mesiacov.

Štítky: peeling pokožky, glycol, tváre olej, kyselina glykolu, kozmetický olej, krém na problém kože, skinfood, tvár primer, face lotion, krém na tvár.

  • NET WT: 100ml
  • Názov Značky: Siberina
  • Krajina/Región Výroby: Ruská Federácia
  • Položka Druh: Krém
  • Pohlavie: Žena
  • Číslo Modelu: KMT (4)-SIB
  • Použitie: Tvár

Súvisiace produkty