3F UL GEAR 2 mm 20 m priemer reflexné camping stan ten Riadok s 6 voľné uzly Vetru Lano
3F UL GEAR 2 mm 20 m priemer reflexné camping stan ten Riadok s 6 voľné uzly Vetru Lano
Sku: g78276
(3 Recenzie)
Novinka

€8.50

Popis:

Milí kupujúci, dobrý deň. Ak ste adresu dodania v Mongolsko、Severná Kórea、Mauretánia、Surinam、Srí Lanka、Brunej、Venezuela、Maledivy、Spojené Kráľovstvo、Francúzsko、Nemecko、Japonsko、Nórsko、Švajčiarsko、Švédsko、Kórea、Taliansko、Španielsko. vyberte si prosím Golstroj.sk Štandardná Doprava logistika metóda. Čína Príspevok Registrované Air Mail a ePacket nepodporujú doručenia v tejto dobe.

POPIS lano je tkané s dáždnikom lano, povrch je úzko a hrubé, a lano je tkané s reflexné zvýraznenie prírodného hodvábu, ktorý má vysoko účinná reflexná účinok. To je ľahké nájsť v noci a má výstražný efekt FUNKCIE -nosenie a odolné-Vynikajúce prevedenie -Vhodné ŠPECIFIKÁCIE Hmotnosť:52 g / 0.11 lb / 1.83 oz Rozmery:20M / 787.40 v Priemere:2 mm / 0.08 MATERIÁLOV, Farba: Červená Orgán: Polyester / Nylon / Reflexná drôt ZOZNAM 1*lano / 6*tlačidlo VŠIMNETE-Ako textílie charakteristiky a metódy merania sú rôzne, môže to byť len chyba so skutočným objektom. -Odporúča sa použiť mäkkú handričku navlhčenú vodou alebo čistiacim prostriedkom pre čistenie.

Noc zobraziť

Štítky: stan groundsheet, 3f, chlap lano, 3f ul výstroj lanshan 3, bushcraft firesteel, naturehike pan, tábor vonkajší stan, naturehike stan nechty, upevnite camping lano, 3f výstroj ul.

  • Materiál: dacron + nylon + reflexná hodváb
  • Dĺžka: 20m
  • Typ Príslušenstva: LANO
  • Hmotnosť: 2.6 g/m
  • Priemer: 2 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty