Diymore DM Silné Série ATmega16U2 Atmega328 Atmega328P Mini UNO R3 Rada Microcontroller Modul pre Arduino Jeden NANO V3.0
Diymore DM Silné Série ATmega16U2 Atmega328 Atmega328P Mini UNO R3 Rada Microcontroller Modul pre Arduino Jeden NANO V3.0
Sku: g78717
(1 Recenzie)
Novinka

€4.26 €4.84

Popis:

Popis:

Na UNO silný je pre Arduino kompatibilné dosky. Je založená na Arduino UNO REV3 dizajn. Niektoré viditeľné zlepšenie na hardvér, aby sa viac flexibilné a jednoduchšie na používanie. SPI, COM a IIC autobus breakout, aby bus pripojenie jednoduchšie. Na UNO silný je mikroprocesor rada na základe ATmega328. Má 14 digitálnych vstupných / výstupných pinov (z ktorých 6 je možné použiť ako PWM výstupy), 6 analógových vstupov, 16 MHz crystal oscilátor, USB pripojenie, napájací konektor, e ICSP hlavičke a tlačidlo reset. Obsahuje všetko potrebné na podporu microcontroller; jednoducho pripojte ho k počítaču pomocou kábla USB alebo batériu a môžete začať.

Vyberte "pre Arduino / PRE Genuino Uno od Nástroje > Palube menu (podľa microcontroller na palube). Podrobnosti nájdete v časti referencie a návody. Na ATmega328 na PRE Arduino Uno prichádza predprogramované s bootloader, ktorý vám umožní nahrať nový kód, aby sa to bez použitia externého hardware programátor. Komunikuje s použitím originálnych STK500 protokol . Môžete tiež obísť bootloaderu a naprogramovať mikroprocesor cez ICSP (In-Circuit Sériové Programovanie) hlavičke pomocou PRE Arduino ISP, alebo podobné, pozrite si tieto pokyny pre detaily. Na ATmega16U2 firmware zdrojový kód je k dispozícii v PRE Arduino úložiska. Na ATmega16U2 je naložený s DFU bootloader, potom môžete použiť Atmel je FLIP softvéru (Windows) alebo DFU programátor ( OS X a Linux), ak chcete nahrať nový firmware. Alebo môžete použiť ISP hlavičky s externým programátorom (prepis DFU c++).

Na UNO silné má zvýšené pin hlavičky rozteč 2.54 mm a vedie na všetkých I / Os a VCC / GND. Môžeme pohodlne pripojiť rôzne moduly cez DuPont drôtu, a naši technici láska ho použiť pre niekoľko aplikácií.

pre Arduino je open-source fyzikálne computing na platforme založené na jednoduchom i / o doska a vývojové prostredie, ktoré realizuje Spracovanie / Elektroinštalácie jazyk. pre Arduino môžu byť použité na rozvoj samostatného interaktívne objekty, alebo môže byť pripojený k softvéru na počítači ( napr. Flash, Spracovanie, MaxMSP). Open-source IDE môžete stiahnuť zdarma (v súčasnosti pre OS X, Windows a Linux).

Package Zahrnuté:

1 x DM Silné Série ATmega16U2 Microcontroller Modul pre Arduino

Štítky: arduino r3, atmega88, dieťa orangutan, arduino shield, dc fontána, arduino nano v3, ardunio rada, arduino nano, arduino uno, ATMEGA168P.

  • Strata Sily: UNO R3 Rada
  • stav: Nové
  • Prevádzková Teplota: -10 -65°C
  • Číslo Modelu: atmega16u2
  • Názov Značky: diymore
  • Package: SOP
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: Počítač
  • Napájacie Napätie: 5V
  • Druh: Logických Obvodov