3ks HD Transparentné, Tvrdené Sklo Na Samsung Galaxy Note10 Lite Ochranné Glas Pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 Lite Bezpečnostné Sklo
3ks HD Transparentné, Tvrdené Sklo Na Samsung Galaxy Note10 Lite Ochranné Glas Pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 Lite Bezpečnostné Sklo
Sku: g78810
(1 Recenzie)
Novinka

€2.29 €4.57

Popis:

3ks HD Transparentné, Tvrdené Sklo Na Samsung Galaxy Note10 Lite Ochranné Glas Pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 Lite Bezpečnostné Sklo Upozornenie: Ak objednávku 2 ks, alebo viac , môžete získať 3% zľavu zľava !

Drahý priateľ,Oznámenie tejto montážou môžete objednať : O Produktoch : Keď dostanete tovar, ak výrobky, drvené alebo nie uspokojiť s ňou, prosím neotvárajte sporu , Prosím, Kontaktujte NÁS , Budeme slove otázku vám čo najskôr. O Poštovného : 1.Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar ,Prosím neotvárajte sporu , Prosím, Kontaktujte nás ! budeme rozšíriť dátum doručenia Pre vás . Popis produktu: Tento Tvrdeného Skla screen protector je nutnosťou pre každého, kto je náchylný na neustále klesá ich telefón.Raz vybavené chráni váš displej Telefónu z scuffs, škrabance, trhliny a vody. Funkcie: - 9H Tvrdosť Super Ťažké, aj ostré predmety, ako napríklad nože a tlačidlá sa poškriabaniu tvrdeného skla film. - Oleophobic Povlak Zabraňuje odtlačky a iné nečistoty. Uľahčuje čistenie. - Trasenie Dôkaz Ak je zlomená , malé kúsky sú držané v rámci filmu. Nie sú ostré, takže je oveľa bezpečnejšie používať ako iné výrobky zo skla. - Perfektné Priľnutie Vyrobené s chemicky ošetrené, transparentné, tvrdené sklo s silikónového lepidla ho drží na mieste. - Vnímavý Dotyk Ak je nimi vozidlo vybavené telefóny dotykový displej citlivosť, ostanú nedotknuté. - Transparentnosť Nemá vplyv na obrazovke akýmkoľvek spôsobom po aplikácii, dáva celej dotykovej citlivosti a viditeľnosť.

Štítky: whitestone dome sklo s10 india, s10 lite samsung sklo, note10, s10 lite samsung, sklo s10e, miniforc, samsung s10 2 skla, 5 karta sim karty mobilného telefónu, tui samsung galaxy s rezacím zariadením s10, dom samsung s10 lite.

  • Druh: Predné Film
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Edge-to-edge Pokrytie: Áno
  • Názov Značky: MissMango
  • Kompatibilný Telefón Značky: Samsung

Súvisiace produkty